Amager Bio

Lørdag 7. august

Danzig (US)

Om koncerten

Live Nation (som vi har koncerten igennem) skriver:
“Koncerten med Danzig i Amager Bio den 7. august 2021 er aflyst. 

Sikkerheden for vores fans, artister og personale er altid vores højeste prioritet og udskydelsen er planlagt i overensstemmelse hermed”

Billetter købt online refunderes automatisk. Ellers skal de refunderes, hvor de er købt.

___

Du ved det er Danzig det øjeblik, du hører ham. Og det er ikke bare hans unikke vokal. Det er også de massive, luftige guitarer, den bluesede selvsikkerhed og den inviterende ondskab, som har placeret ham i fronten flere af den mørke musiks revolutioner.

I halvfjerdserne var han med til at sammensmelte horror og punk i det navnkundige band Misfits. Hver eneste gang, man ser Misfits’ logo-kranie, tanker man på punk-klassikere såsom ‘Walk Among Us’ eller ‘Wolf’s Blood/Earth A.D.’ Og med Samhain i midtfirserne fik han skruet op for de tunge riffs og den okkulte ikonografi.

I 1988 så bandet Danzig så dagens lys og bragede ind på musikscenen med det platinsælgende selvbetitlede album, som rummer de klassiske sange ‘Mother’, ‘Twist of Cain’ og ‘She Rides’.

Danzig har holdt sig aktuel og i toppen af metallen lige siden, så alle kendere af genren har et forhold til ham. Nu kan man opleve ham i Amager Bio, hvor han ikke har spillet siden 2011.

https://www.facebook.com/Danzig/

Medier