Beta

Søndag 7. maj

Darkest Hour (US)

Special Guest:

Venom Prison
Justinhate
Om koncerten

Darkest Hour har som en af pionererne inden for metalcore været med til at definere lyden af the New Wave of American Metal – en lyd som var med til at give både metallen og hardcoren et tiltrængt pift. Stilen blandede firsernes hardcore punk med halvfemsernes skandinaviske melodød, og blev med tiden skabelonen for moderne, amerikansk metal.

Siden dannelsen for 21 år siden, har Darkest Hour udgivet 8 fuldlængder samt  medvirket i store film,TV-shows og computerspil. De har turneret verden tynd og mangler vist kun Antarktis for at have været på alle kontinenterne.

Mens deres ligesindede har trukket stikket, så fortsætter Darkest Hour ufortrødent. I 2016 hjalp den samme fanbase, som i sin tid fik dem i spotlightet, bandet med en crowdfunding på 70.000 dollars! Derfor kan bandet i 2017 udgive deres niende studiealbum, som de med crowdfundingen i rykken har kunnet udgive uden om pladeselskaberne. ‘Godless Prophets & The Migrant Flora‘ hedder det, og udkommer 10. marts.

Albummet er produceret af undergrundslegenden Kurt Ballou (Converge), og viser i overlegen stil, hvor gode de er til at balancere det rå med det melodiske, det komplekse med det præcise.

I Betas vellydende koncertsal kan du ikke alene komme tæt på dem fysisk, men du kan også opleve den tidsløse musik i alle detaljer.

https://www.facebook.com/DarkestHourDudes/

Medier

Special Guest:

Venom Prison UK

Om koncerten

Venom Prison er et walisisk dødsmetal-band der blev dannet så sent som 2014. I 2015 udgav de deres første EP og allerede i 2016 kom den første fuldlængde på Prostetic Records, nemlig ‘Animus’.

https://www.facebook.com/venomprison/

Medier
Anmeldelser

Special Guest:

Justinhate

Om koncerten

JUSTINHATE er et band fra København der spiller mørk hardcore, hvor de blander aggressionen fra hardcoren og brutaliteten fra metalen med en aggressiv vokal rammer dig fandenivoldsk lige i fjæset.

Bandet har eksisteret siden 2010, og har i perioden frem til nu spillet anmelderroste shows i både ind – og udland. I juni 2017 er de på gaden med deres tredje udspil MARROW, der udforsker endnu mørkere musikalske nuancer end før.

“(…)Justin Hate is staging a serious claim to be considered among the best live bands in the country right now.”
– Rockfreaks

(…) Ufattelig meget nerve i deres optræden, og ved udelukket at bruge baglys, fik de skabt en intens og mystificeret stemning. Flere gange i løbet af koncerten fik forsanger Kim Rock hoppet ned blandt publikum for at komme endnu tættere på os. Fedt show!”
–    Blastbeast

Bandcamp: https://justinhate.bandcamp.com/

Facebook: https://www.facebook.com/justinhateband/

 

Medier