Beta

Fredag 3. maj

Dawn of Demise & Deadflesh

Om koncerten

I over 15 år har Dawn of Demise sat standarden når det kommer til brutal dødsmetal, og evnen til at eksekvere tonstunge riff, dommedagsgrowl og nakkevridende grooves er kun blevet styrket med årene. Dawn of Demise er fortsat øverst på tronen i dette regi og udgiver i april deres sjette album, der følges op af en Danmarks-tour, som blandt andet tager dem forbi BETA til en sveddryppende aften, hvor der er garanti for headbanging og groovy dødsmetal som kun Silkeborgenserne kan skære den.

 

 

 

 

Medier

Deadflesh

Om koncerten

At møde Deadflesh er som at møde en saltvandskrokodille. Hvor den levende dinosaurus har gjort havet til sin jagtmark, har Deadflesh udbredt død og ødelæggelse inden for en af de grummeste biosfærer; Dødsmetalscenen.

Med dødsmetal tungere end en stegodon ganesas testikler, smadrer Deadflesh alt og alle til en blodig masse. Med riffs, der banker kroppe ned i jorden med svung større end en gnufloks vilde trav samt en bas, som understreger ethvert spark til mellemgulvet og en vokal, der udgyder glæden over den fuldendte blodrus, er Deadflesh garant for en blodig oplevelse. Det er tid til at blive knust! Med Deadflesh i ørerne vil alle bekymringer forflyve, når vi alle forenes i en kødfyldt udgave af sambal oelek.

Glæd jer til at blive blødgjort af oldgammel dødsmetal!

https://www.facebook.com/deadfleshmetal/

 

Medier