Beta

Fredag 13. november

DETHRXNER

Om koncerten

Koncerten bliver til noget. De nye coronarestriktioner med en begrænsning af forsamlinger til 10 personer gælder nemlig ikke for kulturarrangementer. Her må man stadig være på til 500 siddende tilskuere.

Du skal blot huske at medbringe et visir eller et mundbind, som du skal have på, når du bevæger dig rundt i bygningen.

Vores samlede coronaregler kan du læse her: https://amagerbio.dk/coronavirus-og-amager-bio-beta/

___

 

Den københavnske hardcorekvartet DTHRNR genopstår som DETHRXNER og bringer en ny lyd til den danske hardcore-scene. Bandet trækker inspiration fra den hårdere trap-scene og kunstnere som SCARLXRD, står nu klar med deres anden fuldlængde album ‘OVERTHRXWN’:

“På OVERTHRXWN udtrykkes livets udfordringer set fra to sider; den ene er kampen om at besejre alle ens egne dæmoner samt fejre sine sejre, mens den anden side er vreden mod folk, der har mangel på selvindsigt og verdensforståelse og dermed indirekte påvirker en. Alt der står i vejen skal overvindes,” forklarer vokalist Neema Rad.

Siden udgivelsen af debutalbummet ‘South Haven’ i 2017, har bandet opnået en frihed og selvindsigt som slår igennem i deres musikalske udtryk. DETHRXNER er en kulmination af en opvækst i hardcorescenen samt en opmærksomhed på aktuel musik verden over. Det har resulteret i 10 skarptskårne sange fulde af diversitet, med gæstevokaler fra alt fra deathcore- til trap-artister.

Den kommende plade ‘OVERTHRXWN’ er indspillet og produceret af Chris Kreutzfeldt (CABAL, MØL, Ghost Iris) og udkommer 30. oktober gennem Prime Collective, og vil blive fejret på BETA i København.

Følg dem her:
https://www.facebook.com/DETHRXNER

… og hør dem her:

Medier
Lyt til DETHRXNER
lowerdose (feat. graa)
2:15