Amager Bio

Onsdag 1. marts

Devin Townsend (CAN)

Om koncerten
Koncerten er udskudt til 1. marts 2023. Har du købt billet, vil du modtage en mail, om hvordan du skal forholde dig, hvis du ønsker at refundere.
Koncerten er præsenteret af Amager Bio og DTD
_____
Guitar-virtuosen og sang-ekvilibristen Devin Townsend kommer til Danmark
I snart tre årtier har canadiske Devin Townsend imponeret med sit musikalske univers, som mest af alt kan kendetegnes ved at være i konstant forandring. Townsend bevæger sig ubesværet rundt mellem forskellige stilarter, og til marts kan de danske fans opleve guitar-virtuosen live, når han giver koncert i spillestedet Amager Bio i København.
Den canadiske sanger, sangskriver, musiker og producer, der nu forfølger solokarrieren, har tidligere stået i front for ekstremmetalbandet Strapping Young Lad og senere Devin Townsend Project. Listen af albumudgivelser er lang, og det enorme bagkatalog strækker sig over et utal af genrer fra dødsmetal og progressiv rock til ambient og EDM, som Townsend gang på gang formår at favne samt at gøre til sine egne.
På sit seneste album, Empath fra 2019, udforsker Townsend netop, hvad der sker, når flere stilarter pludselig repræsenteres på ét og samme album. Townsend selv beskriver det seneste album som “a statement about not only pursuing creative freedom in a conservative scene, but also trying to show that heavy music is truly a valid musical tool.
Scenen er således sat til en ganske særlig aften i musikkens og kreativitetens tegn, og publikum kan se frem til at gå på opdagelse i det mangfoldige og unikke musikalske univers.
Koncerten arrangeres af DTD Concerts og Amager Bio.

Medier