Beta

Onsdag 29. november

Dion Lunadon (NZ)

Support:

Troop Transport
Om koncerten

Dion Lunadon, født i Auckland, New Zealand og nu bosat i New York, har haft en lang og imponerende musikkarriere. Han begyndte i ’90’erne og 2000’erne, hvor han spillede med flere bands, mest bemærkelsesværdigt The D4. The D4 udgav to albums på det legendariske newzealandske pladeselskab Flying Nun Records. Efter at The D4 gik hver til sit i 2006, flyttede Lunadon til New York City.

I New York begyndte han at spille bas for støjrockbandet A Place To Bury Strangers. Han medvirkede på og skrev sange til deres studiealbum Worship (2012), Transfixiation (2015) og Pinned (2018), samt flere singler og EP’er. Imens han tog en pause fra at turnere med A Place To Bury Strangers, indspillede Lunadon et selvbetitlet soloprojekt, der omfattede alt det, han elsker ved rock ‘n’ roll. Albummet blev forhåndsvis med singlen “Com/Broke” og udkom i 2017 på Agitated Records.

I marts 2020 besluttede Dion at forlade APTBS for at koncentrere sig fuldt ud om sin egen musik. I juni 2020 udgav han sangen “When Will I Hold You Again,” og i september 2020 kom “Schreien” EP’en på gaden. I juni 2021 besluttede Lunadon at danne et band for at give hans sange liv på scenen, og det er med dén gruppe at han kommer til København og spillestedet BETA.

Medier
Lyt til Dion Lunadon
Hate
1:44

Support:

Troop Transport

Om koncerten

“Troop Transport spiller hurtig og højt rock”

Find læderjakken frem og gør dine converse lidt ekstra beskidte når Århus punk bandet Troop Transport indtager BETA for fuld smadder!

Medier