Beta

Fredag 10. august

Firespawn & Baest (S)

plus:

Deadnate
Om koncerten

DIRTY DAYS OF SUMMER 2018
9. august – Velvet Volume + Death Alley (NL) + Road to Jerusalem (INTL)
10. august – Firespawn (S) + Baest + Deadnate
11. august- We Are the Catalyst (S) + Forever Still + Ethereal Kingdoms

VIP Partoutbillet (inkl 5 øl) kr. 495,- // Partoutbillet kr. 455,- // Dagsbillet kr. 175 kr.

Tilmeld dig Facebook-eventet her

___

Firespawn

Firespawn er en svensk supergruppe, skabt på ønsket om at spille hurtigere og hårdere dødsmetal end medlemmerne ellers fik mulighed for i deres egentlige bands. Og det er ellers noget af en udmelding, da vi taler L.G. Petrov (vokal) og Victor Brandt (guitar) fra Entombed A.D.; Alex Impaler (bas) fra Necrophobic, Naglfar (live); Fredrik Folkare (guitar) fra Unleashed og Necrophobic og Matte Modin (trommer) fra Raised Fist (ex-Dark Funeral, ex-Defleshed, ex-Infernal).

Bandet er fra 2012 og udgav debuten ’Lucifer Has Spoken’ i 2015. I 2017 kom ’Reprobate’. Begger er udgivet på Century Media Records.

https://www.facebook.com/pg/firespawnofficial/

Medier
Anmeldelser

Baest

Om koncerten

Danske BAEST spiller hårdtslående dødsmetal på thrashguitarer og en lyd som kommer fra de legendariske HM-2 pedaler. Inspirationen er hentet hinsidan hos de navnkundige, svenske bands Entombed og Bloodbath.

Med deres berømte vindmølleteknik og de ondeste og dybeste growl, bliver de af mange set som dansk metals fremtid. BAEST har det hele: energiske liveshows, originale sange med en vild og pågående lyd.

Facebook

Medier
Anmeldelser

plus:

Deadnate

Om koncerten

Deadnate er et håbefuldt, ung band fra Fredericia, der blev dannet i 2013. De spiller progmetal der både er noget for fans af Gojira og Opeth, og især bandets evne til at mixe flerstemmig sang med både tyngde og firnurlige passager er værd at lægge mærke til.

https://www.facebook.com/Deadnate/

Medier