Beta

Torsdag 9. august

Velvet Volume & Death Alley, Road to Jerusalem (NL+INTL)

Om koncerten

DIRTY DAYS OF SUMMER 2018
9. august – Velvet Volume + Death Alley (NL) + Road to Jerusalem (INTL)
10. august – Firespawn (S) + Baest + Deadnate
11. august- We Are the Catalyst (S) + Forever Still + Ethereal Kingdoms

VIP Partoutbillet (inkl 5 øl) kr. 495,- // Partoutbillet kr. 455,- // Dagsbillet kr. 175 kr.

Tilmeld dig Facebook-eventet her

___

Velvet Volume

Med stående ovationer til liveshows som P6 Beat Rocker Koncerthuset, GAFFA Prisen og en uovertruffen performance til Kronprinsparrets Priser på nationalt tv, flere udsolgte koncerter, utallige shows på venues og festivaler taler Velvet Volume’s præstationer for sig selv.
Også udlandet har fået ørerne op for Velvet Volume, bl.a. imponerede de den udenlandske musikbranche og det tyske rockpublikum ved den prestigefyldte Reeperbahn Festival i Hamburg, hvor bandet blev udvalgt til bl.a. at spille ‘Best of Showcases’ – en ære der kun tilfald 7 ud af 400 bands!

Velvet Volume udgav deres længe ventede debutalbum ‘Look Look Look!’. Velvet Volume holder fast i deres autentiske, unikke rocklyd, da alle sange er indspillet live i studiet. En udgivelse der blev taget varmt imod af fans såvel som presse.

Bandet består af de tre søstre Noa, Naomi og Nataja Lachmi har spillet sammen cirka hele deres liv, men i 2013 fortættede det sig til Velvet Volume.

https://www.facebook.com/velvetvolume/

Medier
Anmeldelser

Death Alley NL

Om koncerten

Fra Amsterdam kommer Death Alley, der leverer en forfriskende blanding af hardrock, prog, psych og tidlig heavy metal. The MC5, Captain Beyond, Blue Öyster Cult, Motörhead og Black Sabbath.

I 2015 udgav de deres debut, ’ Black Magick Boogieland’, og i år udgav de ’Superbia’ på Century Media Records. De har spillet et væld af venues og koncerter over hele Europa, og er bl.a. fundet fine nok til den navnkundige Roadburn Festival.

https://www.facebook.com/deathalleyband/

Medier
Anmeldelser

Road to Jerusalem INTL

Om koncerten

Det eksperimenterende rockband Road to Jerusalem består af medlemmer fra Danmark, Sverige og USA. Bandet startede i 2016 med musikerne Per Møller Jensen (trommer, ex-The Haunted, Invocator etc.), Michael Skovbakke (guitar, ex-Konkhra), Josh Tyree (vokal), Andreas Holma (bas, ex-Hypocrisy, Soilwork, Scar Symmetry).

Road to Jerusalem er noget for alle der kan lide sin rockmusik kompleks, velspillet og med en sanger der kan måle sig med Robert Plant.

https://www.facebook.com/roadtojerusalemband/

http://roadtojerusalem.weebly.com/

Medier