Amager Bio

Lørdag 4. maj

Dizzy Mizz Lizzy

Support:

Bersærk
Om koncerten

Amager Bio præsenter Dizzy Mizz Lizzy til den officielle genåbningskoncert 4. maj!

Igennem 2018 og begyndelsen af 2019 har Amager Bio gennemgået en forbedring med ny foyer og bedre plads både foran og bagved scenen. Salget af koncertbilletter buldrer derudad, hvilket er en kraftig indikator på, at koncertsalen har været savnet af publikum. Amager Bio markerer på den baggrund genåbningen med et af de største og mest folkekære, danske rockbands gennem tiden: Dizzy Mizz Lizzy.

Tim Christensen, Martin Nielsen og Søren Friis-Larsen overraskede mange, da de i foråret 2016 udgav ‘Forward In Reverse’; deres første album med nye sange i godt 20 år. Den lange pause havde været god for deres kreativitet, og publikum kvitterede ved både at købe albummet ind på hitlistens førsteplads og strømme til bandets koncerter i titusindvis.

Selvom Amager Bio er et af Københavns større venues, vil der hurtigt blive udsolgt. Så hvis man vil opleve dem tæt på og med Amager Bios velkendte vellyd, skal man være hurtig på billetkøber-aftrækkeren!

KONCERTEN ER HELT UDSOLGT!

https://www.facebook.com/DizzyMizzLizzyMusic/

Medier
Anmeldelser

Support:

Bersærk

Om koncerten

Bersærk har igennem de sidste 6 år, i bedste hedningestil, brændt de danske spillesteder ned til grunden, og har med deres intense og energiske liveoptrædender, og medrivende, dansksprogede tekster, indtaget landet.

I 2018 udgav Bersærk deres andet fuldelængde album “Jernbyrd”, efterfølgeren til det roste album ”Mulm” (2015). ”Jernbyrd” blev rigtig godt modtaget af både anmeldere og fans, og spilles i dag på radiostationer over hele verden. Albummet kom på gaden i marts 2018, og er et komplet billede af bandet, hvor de lige nu befinder sig mentalt og musikalsk. Tekstuniverset bevæger sig mellem nutid og saga, og forholder sig til samtiden fra et hedensk udgangspunkt.

“Danmarks bedste live band” er gentagne gange blevet udtalt om Bersærk, og publikum er kendt for at komme tilbage efter mere. Bandets intensitet er bestemt ikke blevet mindre over tid, og hver koncert leveres med en tilstedeværelse ud over det sædvanlige.
D
e har i de sidste år headlinet på de store spillesteder i Danmark, og Roskildefestivalen besøgte de i 2016. På Copenhell Metal Cruise 2017, gav de, hvad der blev omtalt som den bedste koncert på jomfrurejsen.

Derudover har de spillet support for store ind- og udenlandske navne (Red Fang, EYEHATEGOD, Monster Magnet, Baroness og nu også Dizzy Mizz Lizzy) og var i 2017 på turné i både Norge og Tyskland. I juni 2018 spillede de for anden gang på Copenhell- festivalen, hvor de samlede et historisk stort publikum på Pandæmonium- scenen.

Medier