Beta

Torsdag 31. oktober

Dopelord & Zaum (PL+CAN)

Support:

Dirt Forge
Om koncerten

Dopelord blev dannet i 2010 i Lublin i Polen og har siden udgivet ‘Magick Rites’, fra 2012, ‘Black Arts, Riff Worship & Weed Cult’, fra 2014 og ’Children Of The Haze’. I vinteren 2019 var de med på en 4-way-split-ep med nummeret ’Toledo’.

Musikalsk er de i familie med Sleep og Electric Wizard og pulserer fede fuzz-riffs ud i en psykedelisk sky, man kunne have svævet væk på, havde det ikke været for tyngden. De skriver om sig selv at de er inspireret af ” old movies, 70s music and magical herbs”.

https://www.facebook.com/pg/Dopelord666

https://dopelord.bandcamp.com/

Medier

Zaum CAN

Om koncerten

Canadiske Zaum hidkalder fortiden med deres monolitisk doomy og meditativt mantrabaserede musik. Omkring trommer og bas væver sitar, synth-teksturer og strubesang. Det er lydflader der vil tale til doom-entusiasten såvel som Heilungfanen.

Zaum har tre udgivelser bag sig – alle med ca. tyv minutter lange numre – hvor den seneste er fra 2019. Den hedder Divination hvilket meget godt understreger bandets spirituelle længsel efter at give de astrale og fysiske elementer en helende musikalsk form.

https://www.facebook.com/zaumn/

https://zaum.bandcamp.com/

Medier

Support:

Dirt Forge

Om koncerten

Københavnske Dirt Forge brød overfladen i 2015 med EP’en ‘Ratcatchers’, der i 2017 blev opfulgt af debutalbummet ‘Soothsayer’. Bandet er lige nu i fuld gang med at skrive nyt materiale og har lovet at spille uddrag herfra!

Dirt Forge spiller tung, riffbaseret metal præget af skrøbelige melodier, progressive elementer og en vedvarende udvikling og udfordring af bandets egen lyd og kunstneriske formåen. Og det er netop dét, der bliver temaet for gruppens optræden denne aften!

https://www.facebook.com/dirtforgeband/

Medier