Amager Bio

Onsdag 4. september

Dr. Rock Aid

Om koncerten

DR ROCK AID – Rocken hylder Danmarks originale rockkritiker!

Gennem en menneskealder har Steffen Jungersen været en institution i dansk rockmusik som dén originale kritiker, der ikke bare stod på sidelinjen og betragtede musikken, men som et levende førstehåndsvidne, der har levet og åndet i rockkulturen – og aldrig været nærig med sine ord eller følelser.

Nu er en samling af “vennerne” fra rocken gået sammen om at lave en støtte -og hyldestkoncert til den mand, som gennem årene har givet dem alle ros og ris, gulerødder og pisk, men frem for alt masser af kærlighed og opmærksomhed. Glæd jer til en 100% unik og spontan aften med magiske optrædener fra:
– Mike Tramp – rocklegenden fra Vesterbro
– Johan Olsen – den brølende forsanger fra Magtens Korridorer
– Søren Andersen – den verdensturnerende guitarhelt
– Knud Møller – universets bedste guitarist
– Freddy And The Phantoms – det danske bastardblues barn af ZZ Top
– Lucer – anført af rockprinserne fra Gladsaxe
– Junkyard Drive – Roskildes svar på Guns ‘n’ Roses
– Falling Hazard – DK’s allerbedste Thin Lizzy Tribute band

Idemændende bag koncerten Mike Tramp og Frederik Schnoor fra Freddy And The Phantoms udtaler:
“Steffen har brugt utallige timer på koncerter og anmeldelser af vores musik – og vi tror alle musikere som har oplevet at komme i favntag med hans pen, vil kunne genkende følelsen af at føle sig forstået – uanset om det er med positivt eller negativt fortegn – der er simpelthen en særlig menneskelighed i hans ord, som bare rammer en. Nu er det på tide at vi en enkelt aften giver lidt igen til den mand som har dedikeret hele sit liv til rocken.”

Efter mere end 25 år på posten som musikredaktør på BT har Steffen Jungersen i de senere år været freelancer og opbygget sit eget anmeldersite men har sideløbende døjet med en række helbredsproblemer, som har sat en kraftig stopper for mange af hans arbejdsaktiviteter og indtægter – hvorfor støttekoncerten også er kærkommen hvis man spørger en tydeligt rørt Steffen Jungersen selv:
“Tårerne presser sig på. Uden jeg skal klynke har det vitterligt ikke været nemt at blive revet ned pga. helbredet i de senere år. Jeg er afsindigt stolt af og ikke så lidt ydmyg over, at nogen vil hylde mig på den måde “

Billetsalget er startet og overskuddet går ubeskåret til hele Danmarks Dr. Rock – Steffen Jungersen – så han kan fortsætte sit virke som kritiker, forfatter og redaktør for eget rocksite.

Medier