Beta

Fredag 28. oktober

Dread Sovereign & The Flight Of Sleipnir (IE+US)

Om koncerten

Dread Sovereign og The Flight Of Sleipnir co-headliner “PILGRIMAGE TO DOOMSDAYS EU TOUR FALL”, der sender rystelser gennem BETA i efteråret. 

Primordials vokalist, Alan Averill ”Nemtheanga”, er en yderst produktiv herre, og her kan han opleves med et af sine andre bands, Dread Sovereign, der fandt sammen i 2013, og i januar 2021 udsendte deres tredje hårdtslående album, Alchemical Warfare, på Metal Blade Records.

Dread Sovereign er funderet i beskidt, obskur og tung doom, og trækker alligevel rivende tråde tilbage til guitarbåren heavy metal af den gamle skole med musikalske referencer lige fra Black Sabbath over Hawkwind, til mere aggressive udladninger som dem Hellhammer og Venom kendes for. Dread Sovereign er en flænsende trio, hvis liveoptræden er lige så tung, som deres udgivelser.

https://www.facebook.com/DreadSovereign

Medier

The Flight Of Sleipnir US

Om koncerten

På den mere eftertænksomme lydside balancerer amerikanske The Flight Of Sleipnir i spændet mellem folk, hvad måske anes i bandnavnets reference til Odins ottebenede ganger, og moderne blackmetal på den helt episke klinge. The Flight Of Sleipnir skaber en transcendent atmosfære og sammenfletter andægtig ro, isnende vokal og buldrende trommer i sange, der tager præcis den tid en sang skal tage for at udfolde sig.

Glæd dig til en tung og hæsblæsende aften på BETA når efterårsmørket indfinder sig.

https://www.facebook.com/THEFLIGHTOFSLEIPNIR

Medier