Beta

Lørdag 16. oktober

Eartheater (US)

Support:

Francesca Burattelli
Om koncerten

Eartheater er pseudonym for New York-baserede kunstner, multiinstrumentalist, kunstner og koreograf Alexandra Drewchin. Som Eartheater sammensmelter hun digital produktion, en tre-oktav vokal rækkevidde og klassisk komposition i værker udspændt mellem obsessivt detaljerede soniske gobeliner og nærmest hensynsløs electronica. Hendes kunst er både oprigtig og fysisk, hvad enten det er indspillet eller live. Hun er kunstnerisk ambitiøs som Lingua Ignota, med et udtryk der er mere drømmende.

Drewchin debuterede som Eartheater i 2015 med sit første album, og har siden leveret en lang række udgivelser både som sig selv og i samarbejde med andre. Hun har arbejdet sammen med billedkunstnere såsom Tony Oursler og videokunstduoen Semiconductor. I 2018 blev hun fik hun af det moderne kammerorkester Alarm Will Sound muligheden for at komponere en samling af originale værker, der siden er blevet opført i St. Louis og New York. Hun har også gået runway shows for det parisiske modehus Mugler og New York-brandet Puppets & Puppets.

Der er lagt op til en liveoplevelse af det helt særlige i spillestedet BETAs intime mørke.

https://www.facebook.com/eartheater

Medier

Support:

Francesca Burattelli IT

Om koncerten

Italienske Francesca Burattelli har de seneste år placeret sig som vigtig og aktiv figur i det danske undersgrundsmusik-miljø. Hendes tværkunstneriske praksis udfolder sig i eksperimenterende, elektronisk pop, med stemmen som det bærende element. Hendes unikke vokal væver narrativer i en collage af orkestrale og elektroniske kompositioner, hvor futuristisk elegance blander sig med syditaliensk sangtradition og skaber særegen samtids-artpop.

Hendes debut album -Condition’ blev udgivet på label VISAGE tidligere i år, og næste udkommer på label Anyines til foråret 2022. Hun har samarbejdet med københavnske Posh Isolation og musikere Soho Rezanejad, Khalil H2op, mf.

https://francescaburattelli.bandcamp.com/album/condition

 

Medier