Amager Bio

Søndag 18. december

Earthgang (US)

Om koncerten

Koncerten er udskudt fra 29/3-22 til 18/12-22. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes senest 23. februar, hvor de er købt.

___

Den Grammy-nominerede rapduo Earthgang annoncerede i februar deres kommende nye album Ghetto Gods, som de tager på deres Biodeghettable Tour: Euro Trippin med næste år. Danske fans kan glæde sig til, at Atlanta-rapperne igen får jorden herhjemme til at gynge, når de indtager Amager Bio 18. december.

Earthgang, der består af Johnny Venus og WowGr8, har med deres rødder i south coast-hiphoppen skabt et univers som både med soul, funk, humor og politisk kant vil gøre en forskel, og de bliver af mange sammenlignet med navnkundige Outkast.

De startede karrieren i 2008 og skrev efter flere anmelderroste udgivelser kontrakt med J. Cole på pladeselskabet Dreamville. Duoen har seneste år samarbejdet med prominente navne som Gorillaz, Mac Miller, T-Pain, Kehlani, DJ Khalil og Louis The Child, og de er ligeledes en del af det musikalske kollektiv Spillage Village, der består af 6LACK, J.I.D., Hollywood JB, JordxnBryant, Mereba og Benji.

Sammen med netop Spillage Village, udgav de sidste år albummet Spilligion, der tackler nogle af året 2020’s store emner som isolation, politibrutalitet og religion. Samme år blev Earthgang nomineret til to Grammy Awards i kategorierne Best Rap Song og Best Rap Album, og igen i 2021 i kategorien Best R&B Song for deres nummer ”Collide” sammen med Tiana Major9.

Earthgang gæstede senest Danmark i 2019, hvor de gav to propfyldte og veloplagte koncerter i både København og Aarhus. I 2022 får de igen jorden til at gynge, når de generobrer København i Amager Bio med det helt nye album Ghetto Gods.

https://www.facebook.com/EarthGanghbt

 

Medier