Beta

Onsdag 12. maj

Ekko

Support:

Troln
Om koncerten
Koncerten er udskudt fra 6. februar til 12. maj 2021. Købte billeter gælder stadig, eller kan refunderes indtil 28. januar
___

EKKO er et alias for komponist og producer Frithjof Toksvig som vil fylde BETA med organisk downtempo electronica, der formår at integrere alverdens genrer i spændingsfeltet mellem electronica, jazz og cinematisk stemningsmusik.

EKKO’s musik trækker på Frithjof Toksvigs erfaringer fra filmmusikkens billedunderstøttende og billedskabende toner og Deepfried Togumas rolige rytmer. EKKO er evig behagelig, men aldrig behagesyg, og Frithjof Toksvig forstår i den grad at lade lytteren danne sine egne cinematiske oplevelser bag de lukkede øjne, mens musikken flyder frit i ørerne.

EKKO har udgivet 3 albums: “I Know I Am Human” (2007), “Any Given Sunday” (2011) og “Meltdown” (2018). Nummeret “Rehearsal” fra debut-albummet var med på Trentemøllers compilation “Late Night Tales” (2011).

Lige nu aktuel med singlen Tommy & Annika in orbit, der udkom 13. november 2020.

Siden 2008 har Toksvig desuden været en del af projektet Vi Sidder Bare Her sammen med Mikael Simpson og Jørgen Leth. Sideløbende har Frithjof Toksvig en imponerende karriere som filmkomponist, hvor han har skabt musikken til en lang række prisbelønnede biograf- og novellefilm, dokumentarer og radiodrama.

På scenen finder man følgende besætning:
Niclas Tange (Sølvstorm) – trommer/samples
Georg Rune Andersen (Sølvstorm) – bas, guitar
Jacob Ulstrup (Ulige Numre) – keyboards
Frithjof Toksvig – guitar og pedalsteel
Morten Svenstrup ( Under byen)- klarinet & cello

https://www.facebook.com/EKKObyFrithjofToksvig

Medier

Support:

Troln

Om koncerten

TROLNs selvbetitlede debutalbum består af syv drømmende, filmiske og stemningsmættede sange. Komponeret og indspillet delvist live på Refshaleøen i et stort, smukt lokale med udsigt til himlen og røgen fra forbrændingsanlægget i Amager Bakke. Dybe beats og lyse melodilinjer er sat sammen med maskinelle drone-lyde. Dystopisk på den ene side, men med ønske og håb om mening og kærlighed på den anden – altid en søgen efter skønhed, skrøbelighed og styrke i sjælens mørke nat såvel som i den neonbelyste by.

TROLNs medlemmer er kendinge på den københavnske musikscene og har tidligere arbejdet sammen med navne som Ganga, Ikue Mori (US), Nathan Larson (US), Marie Fisker, Mikael Simpson, Smash (E), Sort Sol og Spinkel (DK/UK). Kvartettens udgangspunkter spænder fra klassisk over flamenco til electronica og punk og mødes i en musikalsk symbiose med unik kemi i det, vi kalder cinematic slow. Fokus track er ’Indigo Sky’.

https://www.facebook.com/TROLN-614176075306223

Medier