Beta

Onsdag 29. august

Entombed A.D. (S)

Special Guests:

Rising
Om koncerten

Med to album udgivet under det nye navn Entombed A.D. – ‘Back to the Front’ and ‘Dead Dawn’ – bebuder de navnkundige, svenske dødsmetallere endnu et til efteråret. I den forbindelse vil de tage på en omfattende turné som vil ramme BETA 29. august.

Det er over 20 år siden, at Entombed udgav det banebrydende album ‘Left Hand Path’, og kort derefter de opfølgende og ligeså stærke albums ‘Clandestine’ og ‘Wolverine Blues’.

Inspireret af så forskellige bands som Autopsy, Motörhead, Discharge og Kiss, Entombed A.D. er ikke bange for at tænke ud af kisten, og det har resulteret i en stil som er blevet døbt death’n’roll.

Entombed A.D. er med den grumme Lars Göran Petrov – også kendt som LG – i front, og de øvrige medlemmer er Nico Elgstrand, Victor Brandt og Olle Dahlstedt. Dette band med “A.D.’-tilføjelsen opstod af asken efter uoverensstemmelser i det originale orkester.

Facebook: https://www.facebook.com/EntombedAD/

Web: https://www.entombedad.com/

Medier
Anmeldelser

Special Guests:

Rising

Om koncerten

Den episke metalkvintet RISING startede i 2008, da grundlæggerne trommeslager Martin Niemann og guitarist Jacob Krogholt delte en vision om et metalband, der indeholdt alle de træk, som gør denne specifikke genre spændende: Aggression, tyngde, melodi, musikalsk kunnen og ikke mindst narrativer hinsides tid og rum såvel som konkret opposition mod undertrykkende strukturer i vores nutid. Efter at have udgivet to EP’er og to albums som en trio, der musikalsk trak på doom og sludge, ændrede Niemann og Krogholt bandbesætningen til en kvintet og tilføjede dermed nye dimensioner til deres signaturlyd.

Med de distinkte, melodiske vokaler fra sanger Morten Grønnegaard og den yderligere tilføjelse af bassist Bjarke Lassen og guitarist Anders Bo Rasmussen bevægede RISING sig mod en mere klassisk metal lyd, alt imens de bevarede deres unikke blanding af 70’er og 80’er heavy metal med de tungere træk fra nyere alternative variationer af genren. Den nye line-up indspillede RISINGs tredje album ‘Oceans Into Their Graves’, der viste et fornyet orkester i sit naturlige habitat med en samling af både storslåede, knusende tunge og melodiske sange. Albummet medførte anerkendelse fra international presse, koncerter på Roskilde Festival og Copenhell i hjemlandet såvel som turneer i Danmark og udlandet sammen med bands som Slægt, Orm og Gold.

RISING har netop færdiggjort deres fjerde album, som er produceret af Jacob Bredahl. Albummet bliver et konceptuelt album om menneskehedens historie og musikalsk bevæger sig bandet i en mere progressiv retning imens de bibeholder deres anseelige tyngde som konstant balanceres af en sans for melodi og musikalsk finesse. RISINGs nye album udkommer i oktober 2018, og albumdetaljer, visuelt materiale og ikke mindst ny musik bliver offentliggjort, når sommeren går på hæld.

https://www.facebook.com/risingdk

Medier