Beta

Lørdag 1. april

Evil Invaders & Warbringer

Support:

Schizophrenia
Om koncerten

De belgiske speedede thrashkæmper EVIL INVADERS er tilbage med en koncert på spillestedet BETA præcis et år efter at deres tredje album, ’Shattering Reflection,’ der udkom 1. april 2022.

Der gik næsten fem år mellem bandets anden udgivelse og ’Shattering Reflection’, men albummet har absolut været ventetiden værd. De nye numre er klassisk inspirerede med et opdateret udtryk, der fokuserer på stærke omkvæd, gribende tekster og endda progressive og livskraftige detaljer, så der er noget at se frem til når de fremføres live i BETAs trykkoger.

EVIL INVADERS online:
Hjemmeside: http://www.evilinvaders.be
Facebook: https://www.facebook.com/evilinvaders
Instagram: http://www.instagram.com/evilinvadersbe
Spotify: https://open.spotify.com/artist/4bMhBA9z2oB9MixiL9OXCx
Webbutik: https://evilinvaders.bigcartel.com/

Medier
Lyt til Evil Invaders
Raising Hell
4:29

Warbringer US

Om koncerten

WARBRINGER er et Californisk thrash metal-band fra i 2004. Bandet skrev kontrakt med Century Media Records i 2007 og udgav fire albummer på det label og turnerede meget på tværs af 5 kontinenter som hovednavn og support for forskellige bands som Megadeth, Halford og Iron Maiden.

Bandet skrev kontrakt med Napalm Records i 2016 og er fortsat med at vokse med deres egen form for Heavy Metal støbt ud af deres to seneste udgivelser, ‘Woe to the Vanquished’ fra 2017 og ‘Weapons of Tomorrow’ fra 2020.

https://www.warbringermusic.com/

 

 

Medier