Amager Bio

Torsdag 30. september

Faustix

Support:

Zookeepers
Om koncerten

I et år har vi alle sunget fællessang, og nogle har måsle oplevet songwriters til koncerter med få tilskuere og siddende på en stol. Men nu kan Faustix og Amager Bio invitere til den første store fest for et en stående fyldt sal. En koncert og fest med en populær live dj, der de seneste år har leveret en stor håndfuld hits til dansegulvet. En koncert hvor vi alle står op og danser. En koncert som ikke bliver aflyst grundet restriktioner.

Skynd dig at sikre en billet til en aften i Amager Bio, som vil gå over i historien.

https://www.facebook.com/FaustixMusic

 

Medier

Support:

Zookeepers

Om koncerten

Zookeepers er netop nu aktuel med singlen ‘Future Calling’ med både Faustix og Alexandra Stan (Mr. Saxobeat m.fl.). Derfor er den oplagt, at de skal varme gulvet op for Faustix publikum d. 30. september på Amager Bio!

100 millioner afspilninger på tværs af streamingtjenesterne og mere end en halv million månedlige lyttere på Spotify alene har Zookeepers for alvor slået deres navn fast på både den danske og den internationale EDM-scene. Zookeepers har desuden modtaget support fra nogle af de største inden for deres genre; Diplo, NGHTMRE, Jauz og Tiësto har alle spillet Zookeepers-sange i deres DJ-sets, og duoen har samarbejdet med bl.a. Ship Wrek, Snavs og Toby Green.

”Det er det vildeste skulderklap at få, når dem, vi altid har lyttet til, pludselig spiller vores sange. Da det skete med Tiësto var det som om, vi blev løftet ind i en anden liga. Det er selvfølgelig ikke det, der gør forskellen på, om man slår igennem i Danmark eller ej, og det er ganske få udenfor EDM-genren, der nogensinde ville opdage det, men for os personligt var det kæmpestort og gav blod på tanden”,fortæller Zookeepers.

https://www.facebook.com/zookeepers

Medier