Beta

Lørdag 11. maj

Fjernsyn

Om koncerten

NY DATO – KONCERT MED FJERNSYN FLYTTET FRA 29/11 TIL 11/5 2019

Kære alle. Da vi er i fuld gang med et kommende album, har vi brug for arbejdsro til dette. Derfor har vi besluttet at flytte koncerten i BETA fra torsdag den 29. november 2018 til lørdag den 11. maj 2019. Har du allerede købt billet til koncerten den 29/11, kan du benytte den til den nye dato eller få den refunderet. Vi beklager enhver ulejlighed, datoændringen måtte medføre. Men vi håber på jeres forståelse – og på at I vil komme og se os den 11. maj. Her vil vi blandt andet vil spille materiale fra det nye album, der udkommer den 1. maj 2019. Stay tuned!” – Fjernsyn

 

LEVENDE ELEKTROBEAT – MINUS KÆRLIGHED

Fjernsyn er en trio, der laver dansksproget elektrobeat. Gruppen dyrker minimalisme og simple hooks med rødder i europæisk synthesizerpop. Inspirationen kommer ikke kun fra navne som Kraftwerk, Laid Back og Massive Attack, men fra mange forskellige referencer og musikperioder.

Siden starten i 2014 har Fjernsyn (HH Præstbro, Per Toftager og Bo Feierskov) udsendt EP-trilogien Rød, Grøn, Blå samt LP’en S/H på vinyl og streaming. Som liveband bryder trioen ud af studieindspilningernes rammer og leverer deres elektrobeat i et levende og improviserende udtryk med visuals fra Fjernsyns efterhånden store videokatalog.

Melodisk er den traditionelle skabelon begravet til fordel for repetitive forløb med en tilstræbt monotoni. Sangene skabes i form af musikalske kædebreve, hvor de involverede har frie hænder til at skrive om og sende tingene i en ny retning, indtil der findes en konsensus om kompositionernes endelige form.

Teksterne tager afsæt i både banale dagligdags observationer og filosofiske betragtninger om verdens tilstand. Fraværet af kærlighedssange bunder i, at Fjernsyn finder det mere interessant at udforske et mindre klichéfyldt tekstunivers. Så i stedet for kærlighed handler teksterne om alt fra politik, forbrug og klima til boligindretning, biler og porno.

www.fjernsyn.tv

www.facebook.com/fjernsynsband

Medier
Lyt til Fjernsyn
Okay
3:08