Beta

Tirsdag 3. april

Fleshgod Apocalypse (IT)

Om koncerten

Fleshgod Apocalypse er et dødsmetalband fra Rom der har haft stor succes med at iblande metallen symfoniske elementer. I 2007 voksede gruppen ud af døds-/thrasmetalbandet Tyrannic Ethical Reconstruction, og første ep udkom samme år. Første fuldlængde ramte gaderne i 2009. Siden er det blevet til fire album i alt, hvor det seneste, ‘King’, udkom i 2016.

Bandet har turneret i hele den frie verden og har supportet metalliske notabiliteter såsom Behemoth, Origin, Dying Fetus, Hate Eternal, Suffocation og Napalm Death, hvilket har været med til at sikre italienerne en stor og trofast fanskare.

Når bandet rammer BETA til foråret bliver det med en helt ny trommeslager, David Folchitto, fordi der bliver byttet rundt på orkesterpladserne: Thomas Riccardi der har har spillet rytmeguitar og sunget for forlod i efteråret bandet, Hvilket betyder at Francesco Paoli, der ellers har spillet trommer, genvinder forsangeræren – den havde han nemlig indtil 2009. En ny rytmeguitarist er også kommet med: Fabio Bartoletti.

Glæd dig til en aften med symfonisk dødsmetal af høj klasse!

https://www.facebook.com/fleshgodapocalypse/

https://shop.fleshgodapocalypse.com/

Medier
Lyt til Fleshgod Apocalypse
Minotaur (The Wrath of Poseidon)
5:10
Anmeldelser