Beta

Tirsdag 3. april

Fleshgod Apocalypse (IT)

Support:

Mental Coma
Om koncerten

Fleshgod Apocalypse har desværre fået stjålet deres udstyr, så de har set sig nødsaget til at aflyse showet i BETA, 3. april.

Vi er rigtigt ærgerlige over det, for vi ved godt at rigtig mange havde glædet sig til den koncert. Vi arbejder naturligvis på at få et erstatningsshow på programmet.

Billetkøbere vil få refunderet deres billet, hvor den er købt.

___

Fleshgod Apocalypse er et dødsmetalband fra Rom der har haft stor succes med at iblande metallen symfoniske elementer. I 2007 voksede gruppen ud af døds-/thrasmetalbandet Tyrannic Ethical Reconstruction, og første ep udkom samme år. Første fuldlængde ramte gaderne i 2009. Siden er det blevet til fire album i alt, hvor det seneste, ‘King’, udkom i 2016.

Bandet har turneret i hele den frie verden og har supportet metalliske notabiliteter såsom Behemoth, Origin, Dying Fetus, Hate Eternal, Suffocation og Napalm Death, hvilket har været med til at sikre italienerne en stor og trofast fanskare.

Når bandet rammer BETA til foråret bliver det med en helt ny trommeslager, David Folchitto, fordi der bliver byttet rundt på orkesterpladserne: Thomas Riccardi der har har spillet rytmeguitar og sunget for forlod i efteråret bandet, Hvilket betyder at Francesco Paoli, der ellers har spillet trommer, genvinder forsangeræren – den havde han nemlig indtil 2009. En ny rytmeguitarist er også kommet med: Fabio Bartoletti.

Glæd dig til en aften med symfonisk dødsmetal af høj klasse!

https://www.facebook.com/fleshgodapocalypse/

https://shop.fleshgodapocalypse.com/

Medier
Anmeldelser

Support:

Mental Coma

Om koncerten

Mental Coma fra København spiller dynamisk, intens og varieret thrash metal. Fra intense riffs og twin melodier til tunge breakdowns (som da de var fede) og guitar soloer, giver Mental Coma det perfekte lydbillede til mosh pitten! Hvis du står med en øl, så drik den hurtigt inden du bliver revet med!

For fans af Slayer, Kreator, Metallica, Testament, Exodus & Death

Medier
Anmeldelser