Beta

Torsdag 13. april

Flotsam & Jetsam (US)

Support:

Pectora
Om koncerten

Flotsam & Jetsam er vokset ud af firsernes thrashscene, og har været i gang siden 1981. Først under navnet Paradox, men fra ’83 som Flotsam & Jetsam. Navnet stammer fra et kapitel i ’Ringenes Herre, De to tårne’, som bandet skrev en sang om, men først i 2016 har de også lavet et album med dét navn.

Albummet er gruppens tolvte og der er blandt anmeldere bred enighed om, at det er en umanerlig veloplagt omgang, med masser af punch i bunden og velskrevne numre der balancerer det thrashede og det proggede.

Bandet har været en del udskiftninger igennem, og en af de mere berømte var Jason Newsted, der i ’86 forlod skuden for at træde ind i Metallica, som ganske tragisk havde mistet bassisten Cliff Burton i en turnébusulykke i Sverige tidligere dét år.

Når Flotsam & Jetsam rammer BETA er det med en besætning der består af founding member Eric A. Knutson, samt guitarist Michael Gilbert og Bassist Michael Spencer, der – selvom de ikke som Knutson kan prale af at have været med hele vejen – dog kan stolte sig af, at de var med i firserne, hvor genren blev smedet.

Det bliver en aften med thrashmetal i topklasse!

http://www.flotsam-and-jetsam.com/

Medier
Anmeldelser

Support:

Pectora

Om koncerten

Med udgivelsen af EP’en ”Redemption” bringer københavnerbandet, PECTORA, melodien tilbage i dansk heavy metal!

PECTORA har siden 2011 arbejdet målrettet på EP’en ”Redemption”, der udgivet i starten af 2017 og blev produceret i vinteren 2016 af Patrick Fragtrup (Barricade) i Wolf Rider Sound Production.

PECTORA har tidligere spillet koncerter med navne som Artillery, BULLET (S), RAM (S), Barricade og Vanir, samt vundet Roskildemesterskabet i rock på Gimle i 2015.

https://www.facebook.com/Pectora/

Medier