Beta

Fredag 28. april

For Akia

Support:

Mílford
Om koncerten

For Akia blev dannet om morgenen d. 1 januar 2014 og det skulle hurtigt vise sig at være en god ide. Allerede samme år vandt de det prestigefyldte P3 Karrierekanonen, der tidligere har været affyringsrampe for gennembrud for nogle af de største danske artister. Efterfølgende blev de signet til Sony Music, hvor de udgav singlen Recognizer (produceret af Mø´s producer Ronni Vindahl), der hurtigt blev ent stort radio hit på P3. Siden er det blevet til en stribe koncerter, bl.a. på Roskilde Festival sommeren 2016, og udgivelsen af deres debut EP Get Forward, på det nystartede indie label A:2 Music. Fra denne ep er der udsendt to singler, ‘When I Come Home’ og titelsangen ‘Get Forward’, der begge har været i rotation på både lokalradioer og landsdækkende radio, og ikke mindst på P6 BEAT, hvor begge har været i B-Rotation.

Forsanger Hans Mortensens nærværende stemme kommunikerer lige dele frustrationer, sorg, håb og fremdrift. Teksterne kredser om de faste forhold og den store uendelige kærlighed, men bærer også præg af en opvækst i Grønland og det voldsomme kulturchok efter at være flyttet tilbage til Danmark. Bandets lyd kulminerer i en moden, velovervejet, groovy, trio-rock der altid er båret frem af melodien og de catchy guitarer.

For Akia er i gang med at indspille deres debutalbum der forventes ude inden sommeren 2017, men inden da vil der i januar 2017 udkomme en ny single, igen produceret af Ronni Vindahl, der har titlen Kids Again.

Udover Hans Mortensen består bandet af Jesper Van og Jakob Høg.

https://www.facebook.com/forakia/

https://forakia.lnk.to/GetForward

Medier
Anmeldelser

Support:

Mílford

Om koncerten

Bag navnet Milford gemmer sig Johan Nørregaard, Jacob Ulstrup, Mads Michelsen, Uffe Dalskov og Mikkel Baunkilde. Tilsammen skaber de drømmende alternativ rock musik anno 2017,som både er fængende og nærværende, og som taler direkte til lytteren. Milford spiller årets første koncert på Beta, hvor de løfter sløret for den samling sange, de har arbejdet på de sidste par år, og som udkommer på deres EP, der forventes ude i maj måned.

https://www.facebook.com/milfordtheband/

 

Medier