Amager Bio

Torsdag 12. december

Forced to Mode (D)

Om koncerten

Koncerten er arrangeret af Star World PR & Concerts

___

FORCED TO MODE er i følge Devotees verdens bedste Depeche Mode Tribute band og nu kan du opleve dem i Danmark for første gang!

I 2011 dannede det Berlinbaserede electrock/Indietronic-band, Forced Movement, et Depeche Mode Tribute projekt “FORCED TO MODE” efter stor efterspørgsel.

Som konstellation er FORCED TO MODE garant for den energiske liveoptræden utrolig tæt på originalen og med trang til at genskabe Depeche Modes sans for de mange detaljer.

FORCED TO MODE har tidligere dykket ned i forskellige æraer af Depeches Modes lange karriere, ved blandt andet i 2013 at genoplive ’Devotional Tour’ fra 1993, ligesom 30 års-jubilæet for det klassiske og indflydelsesrige album, ’Some Great Reward’, heller ikke blev forbigået.

På nuværende tidspunkt strækker FORCED TO MODEs repertoire sig over mere end 70 sange fra alle de årtier, Depeche Mode har beriget synth-rocken, og der kommer hele tiden flere til.

Depeche Mode har de absolut bedste fans, og når de samles er det en musikalsk og dedikeret fest. Mens Depeche Mode’s Martin, Fletch & Dave går i studiet og planlægger deres næste træk, kan du få dit MODE-fix forinden og det er med jubel vi skal samles, synge og hylde Depeche Mode….Let’s have a Black Celebration!

https://www.facebook.com/events/733069553753898/      

http://forcedtomode.de

https://www.facebook.com/forcedtomode

 

Medier