Amager Bio

Lørdag 12. juni

Furious Trauma

Support:

PitchBlack
Om koncerten
Tøver du med at købe billet fordi du skal se landskamp, så kan vi glæde dig med, at Furious Trauma først går på ca. 20:30, og Danmark – Finland slutter ca. 19:50
 
Er du vaks med havelågen (“havelågen” i betydningen “cyklen”) burde du kunne nå hovednavnet fra så fjerne lokaliteter som Husum Torv, Rødovre Vandtårn og Hvidovre Hospital🚴🚴‍♀️
 
Det er hvad de hurtige gør. De cool sidder naturligvis klar på de bedste pladser til PitchBlack kl. 19:30😎🍻

 

___

Furious Trauma blev dannet i København tilbage i 1988, og udgav fire hårdt metalpumpede skiver frem til 1999.

Thrashpionærerne er nu tilbage med deres seneste udgivelse ’Decade At War’ – en skive der virkelig viser, hvad Furious Trauma er bedst til, nemlig at spille ægte thrash metal med høj præcision og masser af energi.

Bandet er ført an af selveste Lars Schmidt på bas og vokal, samt deres gamle tøndebasker Brian Andersen (også kendt fra Metallicajam), og med Furious Trauma på scenen er du garanteret en energisk, veludført og ægte metallisk oplevelse af dimensioner. Tøv ikke med at sikre dig din billet!

Furious Trauma er:
Lars Schmidt: Bas og vokal
Brian Andersen; Trommer
Rene’ Loua: Guitar
Daniel Steely: Guitar

https://www.facebook.com/furioustrauma

Medier

Support:

PitchBlack

Om koncerten

Hurtige hooks og no-bull-shit-dikkedarer er det, den danske succesopskrift på metal hedder, hvilket også er tilfældet med PitchBlacks 2020-album med navnet ‘Death & Disbelief’. Et album, der appellerer til fans af The Haunted, At the Gates, Entombed og Dismember. Det er beskidt. Det er iørefaldende, og det overrasker dig, når du mindst venter det.

www.facebook.com/PitchBlackDenmark

Medier