Amager Bio

Fredag 28. april

Guns N Roses-Jam & Bon Jovi DK

Om koncerten

Koncerten er arrangeret af Guns N Roses-Jam

Du kender vokalen! Du kender bandanaen og tophatten! Du kender lyden! Du har hørt vilde historier om et band, der erobrede verden som verdens farligste rock’n’roll band, og tabte det hele igen i et væld af sprut, stoffer, kvinder og anarki. Guns ’N Roses er en rock’n’roll legende.

Danske Guns N Roses-Jam hylder verdens farligste rock-band, der i 1987udgav debutalbumet ”Appetite for Destruction”, der blev det bedst sælgende debutalbum i rockhistorien. Albummet har solgt over 33 mio albums på verdensplan.

Når danske Guns N Roses-Jam går på scenen for at hylde originalerne, er du ikke i tvivl om, at dette band virkelig elsker musikken! Guns N Roses-Jam giver en fuldstændig autentisk oplevelse af Axl, Slash og co., og alle de kendte klassikere bliver taget under kyndig og kærlig behandling. Hvis du lukker øjnene kan du ligefrem mærke suset fra Hollywood og fans er ikke blege for at sammenligne Guns N Roses-Jam med originalerne, da de var på toppen!
Det er med god grund, at Guns N Roses-Jam omtales som Europas bedste GNR-coverband!

Medier

Bon Jovi DK

Om koncerten

Kom og vær med til et brag af en fest når Livin’ On A Prayer, It’s My Life, Bed Of Roses, Keep The Faith og alle de andre store hits bliver fyret af fra scenen af; BON JOVI DK – Danmarks ultimative Bon Jovi tribute band!

For mange af os er Bon Jovi soundtracket til en del af vores liv. Verdens største rockband har gennem fire årtier leveret udødelige klassikere, med den karakteristiske storladne lyd og et tekstunivers med omdrejningspunkt i håb, venskab og kærlighed. Bandet fra New Jersey, USA, opnåede absolut stjernestatus i 80’erne da de brød gennem lydmuren med deres unikke sound, der på kort tid gjorde Bon Jovi til kongerne af hairmetal.
Både på den amerikanske rockscene og i resten af verden.

BON JOVI DK spiller musikken med den største respekt og kærlighed for originalen – der er kælet for detaljerne og attituden på scenen er på plads. Musikerne er alle erfarne musikere, med rødder i den brede rock og afstikkere til forskellige stilarter, hvilket har skabt en stærk dynamik i bandet.

På med læderbukser og cowboystøvler og tag med på en musikalsk rejse, gennem Bon Jovi’s fantastiske bagkatalog. Det bliver den fedeste fest med de største hits, så du må skråle med så højt du kan…..det bli’r så fedt!!!

Medier