Amager Bio

Mandag 13. juli

Graham Nash – An intimate Evening of Songs and Stories (US)

Om koncerten

Koncerten er med unummererede siddepladser

___

Man kan uden overdrivelse sige, at en musiklegende besøger Amager Bio, når Graham Nash træder på scenen den 13. juli. Han mangler ikke anerkendelse for at have været med til at skabe det seneste halve århundredes soundtrack i den vestlige verden. Han er optaget i flere Hall of Fame, nemlig Rock and Roll og the Songwriters Hall of Fame – og han er tilmed en Grammy-vinder.

Nash har bidraget til Hollies fra 1964-68, som inkluderer ’Stop, stop, stop’ og ’Carrie Anne’ fortsættende hele vejen til ’This Path Tonight’ (2016), som er hans seneste soloalbum. Den originale klassiske gruppe bestående af Crosby, Stills & Nash (& Young) holdt ganske vist kun i 12 måneder, men deres sange er lysende eksempler, som nærmest er indlejret i publikums DNA, begyndende med Nashs ’Marrakesh Express’ og ’Lady Of the Island’ fra deres første LP (1969).

Nashs passionerede stemme fortsætter med at kunne høres som støtte til fred, til miljøet og for social retfærdighed. Han er tilmed en international anerkendt fotograf og billedkunstner, hvilket han også har høstet anerkendelse for. Nashs arbejde er blevet vist i gallerier og på museer over det meste af verden.

https://www.facebook.com/OfficialGrahamNash/

Medier