Amager Bio

Fredag 3. november

Metallica Jam

Support:

Guitar Rebels (Volbeat Tribute)

Support:

Guitar Rebels (Volbeat Tribute)

Om koncerten
Det stærke coverband Guitar Rebels har været vidt omkring i deres første sæson. Allerede da startskuddet lød i slutningen af 2015 gik det stærkt med at få booket kalenderen, og i løbet af sommeren 2016 gæstede bandets ”Virgin Tour 2016” en masse festivaler landet over med Vig Festival, Samsø Festival, Ringsted Festival, Kalundborg Rocker og Fyns MC Festival som de største.

I løbet af sommeren 2017 vælter Guitar Rebels igen festivaler landet rundt, og igen i år er bandet gået all in på pyro- teknik og lys.

De fire medlemmer i Guitar Rebels har 
længe ønsket at skabe en coverversion af
 Volbeat, som kunne levere varen på
samme niveau som originalen. Hovedårsagen til den store succes, som Guitar Rebels oplevede i 2016, skal uden tvivl tilskrives frontmand Jimmy Thor. Der er ikke mange andre i landet – hvis nogen overhovedet – hvis vokal er så lig Michael Poulsens ellers unikke udtryk.

Dermed er grundlaget på plads for at opnå bandets egen målsætning: ”Det skal være svært at høre, hvornår Volbeat stopper og kopien starter.”

http://www.facebook.com/guitarrebels

www.guitarrebels.dk

Medier
Om koncerten

Billetsalget starter fredag d. 28. juli kl. 10:00

Metallica Jam blev dannet for mere end 20 år siden, efter at trommeslager Brian Andersen havde vundet to konkurrencer for trommeslagere; “Danmarks svar på Lars Ulrich” i 1992 og 1993 arrangeret af 4Sound og B.T. 

Efter disse konkurrencer fik Brian hurtigt samlet et hold dygtige musikere fra den danske metalscene og begyndte at indøve Metallica-numre. Dette resulterede i et band med en næsten uhørt høj musikalsk standard som andre, ifølge dagspressen, “kunne lære en hel del af, ikke mindst Metallica selv”.

Metallica Jam har derfor kunnet turnere i både ind- og udland med stor succes. 

Den stigende popularitet har også medført en større og topprofessionel produktion, der ikke lader meget tilbage at ønske i forhold til originalerne.

Metallica Jams årlige koncert i Amager Bio i forbindelse med julebryggens frigivelse er blevet ren tradition, og også i 2017 slår vi dørene op for den store fest med det danske kopiband.

Metallicajam er:

Ivan Grosmeyer: Vocals
Brian Andersen: Trommer
Rene Loua: Guitar
Sammy Damiri: Bas
Michael Larsen: Guitar

https://www.facebook.com/Metallica-jam-704590306277475/

 

Medier