Amager Bio

Torsdag 10. september

H.E.R.O.

Support:

A Road To Damascus
Om koncerten

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy. Nu er de klar med en længe ventet debut album. Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt.

Deres selvbetitlede EP fra 2016 har rundet million streams, og interessen for den danske rocktrio H.E.R.O. er fortsat stigende både hjemme og i udlandet. Den legendariske japanske radiovært Masa Itoh, der også bragte Dizzy Mizz Lizzy til landet, har personligt introduceret H.E.R.O. i sit populære radioprogram og promoveret bandets singler udgivelser og EP fra 2016.

https://www.facebook.com/heromusicdk/

Medier

Support:

A Road To Damascus

Om koncerten

ARTD er et af de mest erfarne rock acts på den danske scene. Bandet har eksisteret siden 2010. Med 2 albums og to EP’er på bagen har de opnået 300.000+ streams, radio airplay på MyRock og P4, samt live TV optrædener på bl.a. TV2 Lorry.. Bandet har spillet 80+ koncerter og grundlagt en årlig velgørenhedstourné (Rock’n’Charity Tour), som har doneret 100.000 kr. i overskud til fordel for Børnecancerfonden.

Med et kompetent og kreativt hold bestående af den platin-vindende producer/sangskriver Andreas Krüger (Siamese, Faustix, Christopher m.fl) og Prime Collective (label og management) i ryggen udgiver ARTD deres nyeste single Fearless d. 6 marts!  

Medier