Beta

Lørdag 27. april

H.E.R.O. – Releaseshow

Support:

Blackbeat
Om koncerten

H.E.R.O manifesterede sig i den danske rock-kulisse og på radiobølgerne med nummeret Superpowers tilbage i 2014. Siden har de været på arena tour med Dizzy Mizz Lizzy. Nu er de klar med en længe ventet debut album. Rocktrioens lyd har for længst bredt sig ud over den danske rockscenes grænser, og H.E.R.O. oplever stor interesse internationalt.

Deres selvbetitlede EP fra 2016 har rundet million streams, og interessen for den danske rocktrio H.E.R.O. er fortsat stigende både hjemme og i udlandet. Den legendariske japanske radiovært Masa Itoh, der også bragte Dizzy Mizz Lizzy til landet, har personligt introduceret
H.E.R.O. i sit populære radioprogram og promoveret bandets singler udgivelser og EP fra 2016.

Bandet har netop færdiggjort kommende albumudgivelse med gruppens faste samarbejdspartnere Nick Foss (Dizzy Mizz Lizzy, D-A-D) og Jacob Hansen (Volbeat, Dizzy Mizz Lizzy). Albummet udgives i foråret.

https://www.facebook.com/heromusicdk/

Medier

Support:

Blackbeat

Om koncerten

Blackbeat er et dansk alternativ rockband baseret i København. Blackbeat udforsker melankolien og deres musik og tekster har ofte et filosofisk perspektiv på tilværelsen. Bandets soniske udtryk er inspireret af bands som Queens of the Stone Age, All Them Witches og Alice in Chains.

Bandets intense arbejde med deres musikalske udtryk kulminerede i 2017 med EP’en “Sleep Deprived” i samarbejde med Heyman Studios. Bandet har siden da igen været i studiet og indspille to singler, der blev udgivet i starten af april 2019.

https://www.facebook.com/blackbeatDK

Medier