Amager Bio

Torsdag 26. marts

Hammerfall (S)

Special guests:

Dragonforce
Om koncerten

Hammerfall er et af Sveriges store power-metal-bands, som både har sans for melodi og kontant leveret energi. Bandets musikalske rødder er solidt plantet i 80’ernes metal-lyd, defineret af bands såsom Judas Priest og Manowar, med en særlig vægt lagt på det storladne.

Bandet blev dannet tilbage i 1993 i Göteborg. I en tid hvor grungen var på sit højeste, holdt de den metalliske tunge lige i munden og var med til at definere Göteborg-scenen. Det var et musikalsk miljø som dannede grobund for den melodiske dødsmetal, der med tiden blev genredefinerende for en hel metalverden.

Seneste udgivelse er ‘Dominion’ fra 2019 og er det 11. studiealbum i rækken.
“In a lot of ways, this album is classic HammerFall,” fortæller guitaristen Oscar Dronjak. “We didn’t set out to make a sequel to a previous album. Instead, it’s a mix of the strengths from all of our records and everything that has led us to this point. You’ll continue to be surprised the more you listen; it’s something I’m very happy with.”

Hammerfall har været igennem flere ændringer af bandets medlemmer. De har gæstet Danmark flere gange, både på Roskilde Festival, Vega, Copenhell samt selvfølgelig Amager Bio.

Billetter fra 18. december kl. 10

 

Medier

Special guests:

Dragonforce UK

Om koncerten
Medier