Beta

Tirsdag 1. juni

Hannah Wicklund & The Stepping Stones (US)

Om koncerten

 

 

Ganske vist er hun kun 23 år, Hannah Wicklund, men sangeren, sangskriveren og guitaristen kan sammen med gruppen Hannah Wicklund & The Stepping Stones få selv gamle og garvede musikere til at miste pusten. Med flere end 2.500 optrædener, tre albums og et utal af festivaloptrædener bag sig er hun godt på vej til at blive en af Rock & Rolls helt store navne.

Wicklund skabte allerede som otteårig sit band i 2006, og bandet er kommet langt, siden de spillede covermusik i form af Janis Joplin og Neil Young-numre i South Carolina. Hendes nyeste produktion af egne numre, som hun tilmed selv har produceret, er således blevet streamet flere end fire millioner gange. Og hun er i fuld gang med tre nye projekter, bl.a. et nyt album i fuld længde optaget i studie i Seattle med producer Phil Ek.

Selvom Hannah Wicklunds kraftige guitarriffs er med til at sætte tonen i hendes show, kommer man ikke udenom, at det er hendes stemme og særdeles modne sangskrivning, som har ført til den seneste succes. Hannahs musikalske vision er en forfriskende fokus på det rå, levende og harmoniske, som får publikum til at føle sig inspireret og forbundet til musikken.

https://www.facebook.com/hannahwicklundss/

Medier
Lyt til Hannah Wicklund & The Stepping Stones
Bomb Through the Breeze
2:45