Beta

Torsdag 1. september

HateSphere

Support:

Thorium
Om koncerten

HateSphere blev dannet i Aarhus af guitaristen Peter “Pepe” Hansen i 2000 og er et af en håndfuld bands, der genantændte flammen fra 80’ernes speed metal som en del af den såkaldte skandinaviske neo-thrash-bevægelse (med bands som Arch Enemy og The Haunted i spidsen). Bandet vandt hurtigt stor anseelse på den danske metalscene, samtidig med at de satte en ny standard for thrash metal i ind- og udland. HateSpheres første tre albums, alle under ledelse af det italienske metallabel Scarlet Records, opgraderede bandets status fra lokal sensation til Europas hotteste up and coming thrash-kvintet.

Efter at have en række roste albums via SPV Records, Napalm Records og Massacre Records i de følgende år og efter at have været i stand til at støtte disse udgivelser ved adskillige succesrige turnéer i hele Europa, Japan, Kina og USA, plus at have samlet en række musikalske nomineringer, formåede HateSphere unægtelig at gøre sig bemærket inden for den internationale metalscene.

Selvom bandet har gennemgået flere ændringer i line-uppet gennem årene, stoppede det dem aldrig – tværtimod motiverede dem endnu mere til at udvikle sig både musikalsk og personligt. Ikke overraskende er dette konstante og hårde arbejde det, der tilskyndede pionerbands som Hypocrisy, Crowbar, Soilwork, Chimaira, The Black Dahlia Murder og Gojira til at vælge at bringe HateSpheres energiske liveoptrædener til de scener, vi alle elsker med dem.

https://www.facebook.com/hatesphere666

 

 

Medier

Support:

Thorium

Om koncerten

Thorium blev dannet tilbage i 1997, og siden udgivelsen af ‘Feral Creation’, og siden har der været stille omkring bandet. Nu er bandet blæst tilbage i øregangene hos det kræsne dødsmetalpublikum med come-backalbummet ‘Blasphemy Awakes’, der har fået en flot 2. plads på vinyl-hitlisten og en 7. plads på den samlede album-hitliste.

Albummet blev indspillet i 2017 i Copenhagen Gain Factory af Jacob Gundel (Invocator, m.fl.) af Perra Karlsson (Destroyer 666, Nominon) på trommer, Kræn Meier (Sacrificial, Atomkraft) og JP Storm (ex. Dominus) på guitar. Og på på denne optagelse er det selveste KB Larsen fra Volbeat.

https://www.facebook.com/thoriumdeathmetal/

Medier