Amager Bio

Fredag 29. oktober

Havana D´Primera & Alexander Abreu

Om koncerten

Cubansk Danseskole & Event Præsenterer Havana D´Primera & Alexander Abreu + afterparty

Fredag 29. oktober 2021 byder vi indenfor i Amager Bio til en cubansk fest uden lige med Havana d’Prime og deres skønne forsanger og trompetist Alexander Abreu.

Vi har ventet på dette skønne øjeblik, hvor musikken, dansen og livsglæden igen tager over. Ventetiden har Havana d’Primera brugt på at lave sange til deres nye album ”Será que se acabó”, og bandets frontfigur Alexander Abreu er blevet far til en lille pige, Belen.

Nu ryster vi corona-tiden af os og rejser denne aften til varme og eksotiske Cuba. Med Havana d’Primeras nye verdenshit ”Quiero verte otra vez” (jeg ønsker at se dig igen) deler vi gensynsglæden, mens dansegulvet koger over i herlige salsa-moves. Sangteksten udtrykker den længsel, som mennesker over hele kloden har haft under corona pandemien:

“Stay at home. And wait for the world to take a breath.
Look up at the sky and cry for all that has been lost.
Take care of yourself and your loved ones.
Stay at home. And when this is over we will be together.”

Med Alexander Abreu´s stærke tilknytning til København, hvor han i 2002 underviste på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, er gensynsglæden denne gang endnu større.

Vi slår dørene til Amager Bio op kl 20. En time senere indtager Havana d’Primera scenen med nye sange som den rumba inspireret ”Raza”, salsahittet ”Aventura loca” og den melodiske sang ”Pura imagen”. Uimodståeligt vil salsarytmerne bringe jer dybt ind i Havanas pittoreske gader, hvor rytmen går i et med hjertets slag.

Der er et begrænset antal billetter, fordi vi prioriterer plads til dansen – køb din billet NU.
De første 500 billetter sælges for 375 kr. derefter er prisen 425 kr. plus billetgebyr.
Ved dørsalg 450 kr plus billetgebyr.

Vanen tro danser vi videre efter koncerten i et afterparty, som de bedste salsa DJ’s sørger for. Alt dette er inklusiv i billetprisen.

Ved aflysning på grund af corona returneres billetprisen eksklusivt billetgebyr.

Medier