Beta

Lørdag 16. november

Hearteater

Support:

Feather Mountain
Hanging The Nihilist
Om koncerten

HEARTEATER er en fængende post-hardcore-kvintet, som længe har rumsteret på den danske alternative musikscene. Efter at have udgivet to EP’er i løbet af de sidste par år, er bandet nu for alvor klar til at sætte deres aftryk med debutalbummet “A House In Rapture”. HEARTEATER vil præsentere et album der byder på et miks af deres melankolske og mørke lyd, blandet med knusende riffs og forsanger Emil Breunings gutturale vokal.

Breuning forklarer: “‘A House In Rapture’ er et forsøg på at finde det smukke og naturlige, i en verden der viser mange negative og kunstige sider. Albummet er fyldt med kærlighedssange der byder på tunge riffs og brutale growls, suppleret af dystre tekster der blomstrer over de hurtige rytmesektioner. “

Albummet er indspillet og produceret af Chris Kreutzfeldt (CABAL, MØL og Cartographs). Under indspilningen af albummet har “A House In Rapture” fået en mere rå lydside, netop for at indfange det energiske live show som bandet er kendt for. Derudover byder albummet på gæstevokaler fra Dan Christensen (Sons Of Death Valley), Alexander Kolby (Dirt Forge) og Jesper Gün (Ghost Iris).

HEARTEATER debuterede med deres selvbetitlede EP i 2015, men blev for alvor anerkendt på scenen med deres senere EP “Mare”. Med en EP der er blevet beskrevet som en ‘genre-cocktail’ der ikke viger fra at bryde de uskrevne regler’ med ‘en enorm mængde attitude’, blev barren sat højt for kommende udgivelser. Bandet ser nu frem til at bygge videre på succesen af “Mare” og står klar med udgivelsen af deres debutalbum.

“A House In Rapture” udgives gennem Prime Collective 17. maj 2019.

https://www.facebook.com/hearteaterband/

Medier

Support:

Feather Mountain

Om koncerten

Københavnske Feather Mountain er aktuelt med det nyindspillede prog-rock-album Nidus. Med Nidus inviterer Feather Mountain lytteren ind i et mangefacetteret univers, hvor genrer mødes og forenes. Med fokus på albummets helhed kombineres dynamiske skift, teknisk snilde og udfordrende kompositioner.

Feather Mountain hvervede i efteråret 2018 guitaristerne Jens Baalkilde Andersen og Oliver Ramstedt, der med en måneds varsel spillede gigs og i marts 2019 påbegyndte studieindspilningen af Nidus.

https://www.facebook.com/feathermountainband/

Medier

Support:

Hanging The Nihilist

Om koncerten

HANGING THE NIHILIST er et nyt, hårdtslående deathcore-band fra København, hvis fælles mål om at skabe halsbrækkende breakdowns og groovy riffs, har udmøntet sig smukt på debut-ep’en ‘Crow’.

Udgivelsen rummer hårdtslående riffs, med medrivende synth-melodier og en frygtindgydende vokal. Debuten har allerede modtaget forrygende anmeldelser fra både danske såvel som internationale metalmedier, samt blevet udnævnt som ‘Årets Nye Danske Band’ af det anerkendte metal-site Devilution.

HANGING THE NIHILIST har siden 2016, rumsteret på den danske undergrundsscene, hvor de har delt scene med bands som Everything Is Terrible og Cold Black. Siden udgivelsen af ‘Crow’ har bandet med et scenemæssigt nærvær og brutal eksekvering pulveriseret publikum som support til CABAL, Sunless Dawn og MØL.

https://www.facebook.com/hangingthenihilist/

Medier