Beta

Lørdag 25. november

Heidra & Genfærd, Cruelty’s Heart

Om koncerten

Københavnske Heidra har med deres melodiske metalmusik, solide live shows og kritikerroste udgivelser skabt sig et godt ry på den danske såvel som internationale folk metal-scene.

Heidra udgav i 2014 debut-albummet Awaiting Dawn i samarbejde med Mighty Music/Target Group. Albummet blev indspillet i Andy La Rocques velansete Sonic Train Studios og blev blandt andet fulgt op af en koncert på Copenhell.

De har siden udgivelsen spillet talrige koncerter i ind- og udland. Tre udlandsturnéer og koncerter over hele Danmark er det blevet til, og senest i april 2016 vendte de sejrrigt hjem fra en omfattende Europa-turné med de finske folk metal-giganter Ensiferum og italienske Fleshgod Apocalypse.

Til marts 2017 gik Heidra igen i studiet og indspillede andet album. Et album der bliver en direkte fortsættelse af det historiedrevne, første album, Awaiting Dawn.

Line-up:
Morten Bering Bryld – Vocals, acoustic guitar
Martin Warming Jensen – Guitars
Carlos G.R. – Guitars
Dennis Stockmarr – Drums

https://www.facebook.com/HeidraOfficial/

Medier
Anmeldelser

Genfærd

Om koncerten

GENFÆRD startede som et kreativt outlet for bandets fire medlemmer. Et fristed, hvor de kunne lave præcis det musik vi har lyst til uden drama eller bullshit.

Medlemmerne kommer fra grupperne Vardlokkur, Sort Regn og Myrd, og tilsammen har vi spillet et par hundrede shows og touret i det meste af Europa.
Som Genfærd har vi spillet på både Copenhell, Bornhell og et udsolgt BETA. I midten af 2015 udgav vi vores første album, Genfærd, på Winterwolf Records.

Inspirationer kommer fra det gamle nord og den danske historie og grusomheder rundt omkring i verden. Alt fra seriemordere, til sagn og myter.

https://www.facebook.com/GenfaerdBM/

 

Medier

Cruelty's Heart

Om koncerten

Cruelty’s Heart er et unikt black/pagan metalband startet i England i 2009, men har nu base i Danmark, nærmere betegnet i Roskilde.

Sangene er inspireret af angelsaksisk historie og folketro, der understøttes af det bedste fra black/pagan- og heavy metal, krydret med elementer fra thrash. Resultatet er en storladen og episk lyd, men med black metallens råhed, som tryllebinder lytteren og tager publikum med tilbage til nogle af historiens store slag. Netop den historiske tilgang til musikken, lægger Cruelty’s Heart også vægt på live, hvor publikum kan følge slagets gang helt tæt på og lade sig rive med ind i en verden, hvor kampen for hæder og ære er gennemgående temaer.

Bandet består af fire kampklare krigere; Phil ”Bloodletter” på vokal og guitar, basspiller og vokalist Jens Christian Forsberg-Olesen, guitarist og backingvokal Thomas Lund Andersen og Mikael Dupont på trommer.

 https://www.facebook.com/CrueltysHeart/

Medier