Beta

Lørdag 17. oktober

Heidra & Iron Fire

Om koncerten

Heidra er et københavnsk band, der spiller symfonisk metal med elementer fra black, power, død og klassisk folkmetal. Heidra har brugt de sidste fjorten år på at udvikle deres helt egen lyd, der blander elementer af folk og melodisk dødsmetal med brutal growl, rungende skønsang og kraftfulde metalomkvæd i en tung blanding der river lytteren med ind i deres episke tekstunivers

Heidra blev dannet i 2006, og udgav deres debut-EP, Sworn to Vengeance, i 2012. De fulgte det op med deres første fuldlængde-album, Awaiting Dawn, i 2014. Albummet blev indspillet i Sonic Train Studios hos Andy La Rocque (King Diamond.

De to udgivelser blev taget godt imod af både kritikere og almindelige dødelige lyttere, og gav bandet mulighed for at spille koncerter på en række turnéer sammen med bands som Ektomorf, Infest og Noctem. Senere blev det til en række lokale koncerter som opvarmning for de finske folkmonstre i Korpiklaani, samt en europaturné 2016 som opvarmning for Ensiferum og Fleshgod Apocalypse.

Efter turnéen gik bandet i studiet for at indspille deres andet fuldlængde-album, The Blackening Tide, der fortsatte den episke fortælling der startede på Awaiting Dawn. Albummet blev indspillet i Kick Recording Studio i Rom og udgivet i 2018, til positive anmeldelser og en fantastisk releasekoncert. Det markerede en musikalsk udvikling i Heidra, der satte mere vægt på orkestrering, tungere og lækrere riffs, samt et sammenhængende narrativ i tekstuniverset.

www.facebook.com/heidraofficial

 

 

Medier
Lyt til Heidra
Awaiting Dawn
7:23

Iron Fire

Om koncerten

Med over 20 års erfaring og ni albummer i baggagen er danske Iron Fire en garant for powermetal af højeste kaliber. Dette danske ensemble spænder bredt inden for stilen, og appellerer både til den kræsne die hard powermetalfan, til thrashmetalfans og til fans af melodisk metal generelt.

På livescenen skydes der sædvanligvis med skarpt, og der serveres sange fra hele bagkataloget. Publikum vil således opleve et potent liveband, som med sikker hånd eksekverer eksplosiv heltemetal, der med naturlig lethed, går hånd i hånd med mere poleret sci-fi og beskidt horror. Endvidere har Iron Fire udvidet line-up’en, og vil nu opleves som en kvintet, med endnu mere styrke, endnu mere melodisk tæft og endnu bedre sceneshow. Med andre ord; er du til fed melodisk metal må dette show ikke misses.

Medier
Lyt til Iron Fire
Beyond the Void
4:03