Beta

Torsdag 2. september

Hexis

Support:

A Crow's Murder
Om koncerten

Koncerten er udskudt til 2. september 2021. Købte billetter er stadig gyldige eller kan refunderes frem til 8. april, hvor de er købt.

____

Black/hardcorebandet Hexis er indbegrebet af DIY. De er selvlærte, hårdtarbejdende, hårdtslående og så har de tidligt lært, at vil du nå et sted i den her verden, må du gøre det selv. Det har resulteret i mere end 800 koncerter fordelt over Færøerne til New Zealand og fra Cuba til Mongoliet.

Hexis’ særlige lyd kombinerer energien fra hardcore med black metal og tilføjer doom og sludge. De er hyldet for deres albums såvel som de intense live shows, der har sendt dem på festivaler som Roskilde, Bloodstock, Roadburn og Ieper Fest.

Glæd dig til at høre dem i spillestedet BETAs intense trykkoger.

https://www.facebook.com/Hexisband

Medier

Support:

A Crow's Murder

Om koncerten

Death metal/Thrash-crossover-debutanterne, A Crow’s Murder fra København, er en kvartet formet tilbage i 2018, som nu er klar til at udgrave den danske undergrund med deres rå, upolerede, intense og brutale musik.

A Crow’s Murder vil distancere sig fra den polerede og overproducerede core-lyd og give lytteren deres eget unikke take på en rå og autentisk musikoplevelse. Med snart tre singler, samt musikvideoer og en EP til foråret, er bandets mørkte og hårdtslående univers på vej ud til et bred skare af metalelskere.

https://www.facebook.com/acrowsband

Medier