Amager Bio

Torsdag 1. juni

‘HIP’ 50 år & Stig Møller Trio, Stepp 2

Om koncerten

Amager Bio præsenterer det originale Steppeulvene, hvilket i dag er Preben Devantier og Stig Møller, hjulpet af Peter Ingemann på bas.

Det er en konceptkoncert, hvor de tre herrer vil spille alle numrene fra HIP lp’en i samme rækkefølge og i originalt arrangement!

SAmme dag holder Stepp 2 50 års steppeulve-releseparty med ny lp/cd med otte nye Eik Skalø tekster, med musik af Stepp 2’s sanger Eik Skibdal. Coveret er tegnet af Anders Bull der også tegnede hip coveret, foto på lp/cd er også samme fotograf som på HIP.

Aftenen vil byde på på tre indslag:

kl. ca. 20 – ‘HIP’ opføres i sin fulde længde

kl. ca. 21 – Stig Møller Trio

kl. ca. 22 – Stepp 2

(Læs mere om om indslagene her på siden)

 

Medier

Stig Møller Trio

Om koncerten

I slutningen af 60’erne var Stig med til at danne Steppeulvene. HIP var Steppeulvenes første og sidste lp, og albummet er blevet et afgørende omdrejningspunkt i dnsk rock.

Besætningen i Steppeulvene var Eik Skalø, Stig Møller, Preben Devantier og Søren Seirup, men denne gang bliver det med Peter Ingemann på bas samt deres faste musikere fra Drop Inn, nemlig Hans Fagt (trommer) og Jens Haack (sax).

Peter Ingemann er bassist og sanger i Young Flowers. I løbet af 1970-80 satte Ingemann sit præg på grupper som Skousen/Ingemann, No Name, Røde Mor, Drops og Bellami. Siden starten af 1990 har han spillet sammen med Stig Møller.

Medier

Stepp 2

Om koncerten

D. 1 juni udgiver STEPP 2 pladen “Stadig På Jagt Efter Fuger I Tiden”. Musikken er komponeret af forsanger og bassist i STEPP 2, Eik Skibdal, over Eik Skaløes efterladte digte fra digtsamlingen “Ønsket om ordliv”.
STEPP 2 er Steppeulvene på nye læber med den originale ulv, Preben Devantier, bag trommerne. Forsiden til pladecoveret er tegnet af Anders Bull Clausen, som er kendt for sit ikoniske billede der pryder forsiden af “Hip”.

Per Oluf “Flob” Hansen, fotografen bag billederne af de fire steppeulve på bagsidecoveret af “Hip”, har produceret pladen samt taget fotoet til bagsiden af STEPP 2’s plade.

Udgivelsesdatoen er ikke tilfældigt valgt. 50-årsdagen for udgivelsen af ‘Hip’, som bliver fejret i Amager Bio, hvor STEPP 2 slutter aftenen af med et brag af en koncert, som samtidig også er release fest for deres pladeudgivelse som, grundet forsinkelser, i første omgang udkommer på CD og diverse digitale medier.
Vinyludgaven kommer på et senere tidspunkt, men det er muligt d. 1 juni at forudbestille et signeret eksemplar.

Stepp 2 er
Preben Devantier Trommer og kor
Eik Skibdal Vokal og bas
Keld Andersen Guitar og kor

https://www.facebook.com/stepp2.stepp2/

 

Medier