Beta

Tirsdag 27. august

Home Front (CAN)

Om koncerten

En speciel lyd opstår, når nypolerede Dr. Marten-støvler knaser gennem sneen i den frosne tundra i det nordlige Canada. Når trafikstøjen er lav, laver støvlerne en hård rytme på den kolde beton. Velkommen til HOME FRONT.

Det er punk med 80’er synth pop for at skabe en ny art shoe gaze, eller rettere: boot gaze. Home Fronts lyd er frydefuldt æstetisk fejlfyldt, men hvilken original musik er ikke det? RAMONES, STOOGES, SUICIDE, JOY DIVISION. Alle disse bands burde ikke fungere, men gør det så alligevel, og det gør Home Front og deres nye bølge af Boot Gaze også.

Dunkende trommemaskiner med Clint Fraziers fejende synthhooks, Ian Rowleys klirrende guitarer, Brandi Strauss & Warren Oostlanders bulldozerbas- og trommerytmesektion driver det soniske angreb til Home Fronts liveshows. Med højtflyvende spark strejfer Graeme MacKinnon scenen som en panter og bringer en vildskab, der er usædvanlig i nutidens Post Punk-scene.

De har spillet udsolgte shows over hele Canada med bands som FUCKED UP, S.H.I.T & CHAIN WHIP samt knust publikum i udlandet på sidste års Static Shock i London.

Home Front er parat til at indtage verden og spillestedet BETA i København!

Medier
Lyt til Home Front
Home Front - Nation
3:37