Beta

Fredag 16. december

Hyperdontia & Septage (INTL)

Om koncerten

Hyperdontia blev startet i 2015 af Mustafa Gurcalioglu og Malik Camlica. Det er vokset fra at være et internationalt hjemmestudieprojekt, til at være et fuldblods live-band. Deres første album blev udgivet i 2018 omkring samme tid, som Kill-Town Death Fest fandt sted. Mathias Friborg (Night Fever, Taphos, Sulphurous) kom med i bandet som liveguitarist og er nu vokalist også.

Hyperdontias anden fuldlængde blev udgivet i 2022 af Dark Descent Records i USA, Me Saco un Ojo Records og Desiccated Productions i Europa.

https://www.facebook.com/hyperdontia

 

Medier
Lyt til Hyperdontia
Season of Rot
4:30

Septage

Om koncerten

Septage blev dannet under pandemien af tre venner, der kendte hinanden fra den københavnske undergrundsscene. Målet var og er at smelte dødsmetalrifferier sammen med grovheden fra bedste, klassiske goregrind i sange, der er punchy og til det punkt – men alligevel har interessen for gentagen lytning.

På trods af en åbenlys mangel på shows modtog debut-EP’en, ‘Septic Decadence,’ international anerkendelse. Septage var ikke et band der sad på hænderne, men indspillede en opfølgende EP i begyndelsen af 2021 til udgivelse på Me Saco Un Ojo og Dark Descent senere samme år. Nu hvor koncerterne er tilbage, spreder Septage deres musikalske vision fra livescenerne. 2022 bringer bandet på to europæiske turnéer som bl.a. kommer forbi spillestedet BETA på Amager.

https://www.facebook.com/septagedeath

 

Medier
Lyt til Septage
Emetic Rites
2:21