Beta

Lørdag 12. maj

Icon For Hire (US)

Support:

Riot Child
Om koncerten

Icon For Hire blander hardrock, hip-hop, electronica og pop med både punch i bunden og flair for det stærke omkvæd.

Duoen blev dannet i Illinois i 2007 af Shawn Jump og svenskfødte Ariel Bloomer. Efter et par ep’er blev de signet af Tooth & Nail Records som udgav de næste to fuldlængdealbum: ’Scripted’ og ’Icon For Hire’. Deres tredje og udgav de selv i november sidste år finansieret gennem crowdfunding. Det hedder ‘You Can’t Kill US’ og blev produceret af Mike Green, der også har produceret Gwen Stefani og All Time Low. Et passende producervalg, da Icon For Hires musik burde appellere til fans af – blandt mange andre – disse to.

Ariel Bloomer har gang i andet end at synge. Blandt andet andet sin Youtubekanal og så har hun udgivet sin første bog ’Turn Your Pain Into Art’ i januar 2018. Det er den udgivelse der har givet navn til den turné der rammer BETA 12. maj.

Billetter i salg fra fredag 26. januar kl. 11:00

https://www.facebook.com/iconforhireofficial/

 

Medier
Anmeldelser

Support:

Riot Child S

Om koncerten

Riot Child er et powerhouse af en alternative-poprock duo der består af Amanda og Alice. Sammen spiller de bas, trommer, guitar, keyboard og sang, og står i det hele taget for alle kunstneriske aspekter af gruppen.

De stammer fra Stockholm, men har nu base i Los Angeles, og de har brugt på at levere deres smittende energi på en lang række scener på vestkysten.

I 2017 udgav de deres debut, ’Made For Another Time, der kan findes på Spotify og Apple Music.

https://www.weareriotchild.com

https://www.facebook.com/RiotChildMusic/

Medier
Anmeldelser