Amager Bio

Fredag 17. maj

Ida Nielsen

Support:

Synergy
Om koncerten

Ida Nielsen slog igennem som Princes bassist, men har også en solid solokarriere kørende. Musikken beskrives bedst som et mix af oldschool funk blandet med hiphop, reggae og verdensmusik. Det er solide grooves, tossede indfald, iørefaldende melodier, spillet med både attitude og sjæl.

Live leverer Ida et hårdtslående, høj-energi funkshow – pakket med gode vibes og stramme grooves – og selvfølgelig masser af bas!

Ida Nielsen vendte hjem til Danmark i sommeren 2016 og selvom sorgen og chokket over læremesteren og vennen Princes tragiske bortgang ikke helt havde fortaget sig, færdiggjorde hun sit tredje soloalbum ’Turnitup’, samlede et fantastisk band og drog på landevejen. Hun spillede koncerter her i landet og udlandet med stop i bl.a. Tyskland, Holland, England og så langt væk som Zanzibar.

I 2017 slog hun sit navn fast på live-scenen med både en forårs- og efterturné der var rigtig godt besøgte, plus turnéer i både USA og Kina. Hun medvirkede desuden i Bergen Festspillene i maj 2017 hvor hun sammen med London Sinfonica spillede musik der var komponeret specielt til hende.

Medier
Anmeldelser

Support:

Synergy

Om koncerten

Jon Pold har med SYNERGY skabt en genrehybrid, der omfavner funk og rockmusikkens energi blandet med Jazz og verdensmusikkens dynamiske og alsidige udtryk.

Bandets debut-EP, SYNERGY, udkom i maj 2017 og flere singler blev omtalt og spillet i rotation i England, USA, Sydafrika og Sydamerika, hvor der blev draget paralleller til kunstnere som Level 42, Stanley Clarke & Peter Gabriel.

Jon lover at levere et hårdtslående show på hjemmebane, der hverken sparer på funky bas eller sprøde grooves. Deres kommende album ON udkommer 22. marts 2019 og derefter drager bandet på tiurné i  Danmark og Tyskland.

SYNERGY består desuden af:
Henrik Borlev: Synthesizers og klaver
Thomas Nielsen: Lead guitar & Kor
Rasmus Krøyer: Rytmeguitar & Effekter
Kristian Uhre: Trommer
Mads Klinke: Trommer & Percussion

https://www.facebook.com/jonpoldbass/

 

 

Medier