Beta

Lørdag 9. marts

I’ll Be Damned

Support:

Wildr
Om koncerten

Lyden er god damned rock’n’roll. Metallisk, melodisk og tungere end nogensinde før. Ind er kommet Anders Gyldenøhr (ex-Grope, ex-Hatesphere) på trommer og Mark Damgaard på vokal, hvilket har givet det forbandede udtryk et eftertrykkeligt los bagi.

I’LL BE DAMNED har tidligere udgivet to albums i samarbejde med Prime Collective og det tyske selskab Drakkar Entertainment, som er blevet modtaget med roser i både ind- og udland. Gennem årene har bandet optrådt på et væld af scener – heriblandt som support for Dizzy Mizz Lizzy og D-A-D i både Tyskland og Schweiz, samt Metallica i Royal Arena, et par Danmarks-turnéer og en masse festivaller i Danmark og Tyskland, herunder Copenhell.

I slutningen af 2022 udgav I’LL BE DAMNED albummet CULTURE på Mighty Music / Target Entertainment, hvilket blev opfulgt af en forårsturné rundt i hele Danmark i 2023, der blev modtaget med kyshånd af publikum såvel som anmeldere.

Glæd dig til at de vender tilbage til BETA

Medier

Support:

Wildr

Om koncerten

Det københavnske dream core-outfit WILDR er født ud af samarbejdet mellem Anders Hvass og Mathias Smidt efter et stærkt udfordrende 2022, hvor begge oplevede personlige kriser, der satte deres følelsesliv og helbred på prøve. Det resulterede i et intensiveret og fornyet, skarpt fokus på det, der virkelig betyder noget i livet. Hvass’ og Smidts samarbejde gennem WILDR blev deres medicin til at finde fodfæste gennem disse kriser og stå stærkere end før. WILDR er lyden af viljen til at gøre noget godt for hinanden og til at omfavne livet over alt andet.

De har for forholdsvis nyligt udgivet deres debut EP ’Dream In Color.’ Denne musikalske perle er fyldt med ømhed, højt tempo og en rå desperation, der trækker inspiration fra en bred vifte af genrer, lige fra hardcore til dream pop.

WILDR består af medlemmer fra de anerkendte bands The Entrepreneurs, Jærv og Farveblind.

Medier