Beta

Lørdag 6. april

Impalers & Electric Hellride

Support:

Lifesick
Om koncerten
 
IMPALERS’ SIDSTE SHOW
 
I over ti år har IMPALERS spredt deres thrash metal over det europæiske kontinent. I med- og modvind har bandet kæmpet sig op og cementeret sig blandt toppen af dansk thrash metal.
 
IMPALERS har turneret ind- og udland tyndt igennem over hundrede koncerter, udgivet tre kritik-roste albums (senest 2017’s ”The Celestial Dictator”) og to EP’er, spillet diverse festivaler (inklusiv Copenhell) og været direkte support for både ANTHRAX, MACHINE HEAD, WASP og TANKARD. Men nu er rejsen umiddelbart forbi, og IMPALERS har besluttet at lægge bandet i graven for nu. Dette bliver derfor som minimum den ubestridt SIDSTE koncert i København i 2019.
 
Der kan forventes en bred vifte af sange fra hele IMPALERS’ bagkatalog. Der bliver spillet det vredeste, mest brutale, det mest melodiske, det mest langsomme, det aller hurtigste og alt derimellem – samt selvfølgelig sange fra deres kommende endnu unavngivne EP.
 
Så kom ud og headbang og mosh en allersidste gang med Danmarks thrashmestre, IMPALERS!
Medier

Electric Hellride

Om koncerten

ELECTRIC HELLRIDE er en velkendt og respekteret metal kvartet fra den københavnske undergrund. CV’et tæller bl.a. optræden på Wacken Open Air, support for Overkill, yderst anmelderroste udgivelser og en utrættelig energi i en spændende blanding af thrash, død og traditionelt heavy metal. Fans af Entombed, Metallica, Machine Head og Mastodon vil elske ELECTRIC HELLRIDE for et kompromisløst og hidsigt greb om kompleks heavy metal.

https://www.facebook.com/electrichellride/

Medier
Anmeldelser

Support:

Lifesick