Amager Bio

Torsdag 16. marts

IQ (UK)

Om koncerten

Arrangeret af KPM

Koncerten er udskudt fra 21. april 2022 til 16. marts 2023. Købte billetter er stadigt gyldige eller kan refunderes indtil 11. april 2022, der hvor de er købt.

_____

Der er lagt op til et festfyrværkeri på den progressive rock scene når KPM Concerts præsenterer IQ som er et af de mest anerkendte og respekterede bands på deres 40 års jubilæums tour i Amager Bio.

Gruppen blev dannet i 1981 af guitarist Mike Holmes og Keyboard Martin Orford. Året efter kom bassist Tim Esau, trommeslager Paul Cook samt sanger Peter Nicholls: De blev hurtigt fast inventar af det legendariske Marquee Club i London hvor deres første vinyl album “Tales From The Lush Attic” havde præmiere i 1983. I 2014 udkom IQ’s 11. studio album “The Road Of Bones” som modtog et hav af priser i rockmedier her i blandt årets album.

IQ seneste og længe ventede album “Resistance” udkom i 2019 som også blev meget anmelder rost ikke mindst af fans som har kaldt albummet som det bedste til dags dato og som for første gang fik dem til Danmark med stor succes.

Når IQ kigger forbi Amager Bio og København, vil det være med numre fra “Resistance” og ikke mindst med numre fra deres 40 år lange bagkatalog.

IQ består stadig med 4 orriginal medlemmer fra 1981:

Bas: Tim Esau

Trommer: Paul Cook

Guitar: Mike Holmes

Forsanger: Peter Nicholls

Keyboard: Neil Durant

Medier