Amager Bio

Torsdag 29. april

Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio

Om koncerten

”Koncerten 29. april er udskudt til 5. september 2021. Købte billetter gælder stadig, eller kan refunderes indtil 14. marts, hvor de er købt.”

Ivan Pedersen har været i gang i to menneskealdre, og har stadig hjertet med.

Man kunne måske godt overveje at gå på pension, når man er 70+ år gammel, men det ligger åbenbart ikke lige for hos dansk musiks, Grand Old Man, Ivan Pedersen. For ikke så snart hans corona-udsatte – og TV transmitterede – 70 Års fest-turné 2020 er overstået, før så rykker det igen i cirkus-hesten, og den tager på landevejen igen i foråret 2021.

Den superstramme trio bag ham: Danmarks Næstbedste Trio: (Sten Rasmussen, Troels Skovgaard og Søren Skov – musikere der gennem årene symbiotisk næsten er groet sammen med Pedersen) giver disse sange al den dynamik, nærhed og finesse i detaljen, som sangene og arrangementerne indbyder til, hvad også det mange gange TV transmitterede show fra Horsens Ny Teater så tydeligt viser.

Den modne alders traditionelle passivitet har altså ikke – som man måske kunne forvente – indfundet sig på matriklen i Besser på Samsø, hvor sangeren, musikeren, produceren, musikpolitikeren har boet i de senere år. Det er nemlig blevet til nogle Sing Sing Sing turnéer, dannelse af en helt ny trio med to andre tenorer i TWDFL, udgivelsen af det ”modne CD-album”: Min verden er venlig – samt udgivelsen af selvbiografien: Med hjertet udenpå. (for en gangs skyld en kunstner, der ikke behøver ghostwriter og som selv skriver) JA, man skulle jo nødigt gå og kede sig.

På denne forårsturne´ kommer man til at genhøre gamle kendinge, sange fra det seneste album og hvem ved snart hvad, der musikalsk ellers kommer til at ske?

For yderligere info – http://www.ivanpedersen.com

https://www.facebook.com/minverdenervenlig/

Medier
Lyt til Ivan Pedersen & Danmarks Næstbedste Trio
5 Minutter
3:09