Amager Bio

Torsdag 21. marts

Jacob Dinesen

Om koncerten

Denne koncert er udsolgt. Heldigvis kan vi tilbyde en ekstrakoncert 20. marts. Link til info og billetter finder du her: https://amagerbio.dk/k/jacob-dinesen-3/

___

De fleste musikelskere husker nok stadig 2017 som året, hvor den kun 22-årige Jacob Dinesen voksede ud af ingenting og erobrede de danske spillesteder – med en kæmpe fanskare til følge.

100 koncerter blev det dengang til, og ganske imponerende for en debuterende artist blev samtlige indendørs shows udsolgt. Siden har mange publikummer måtte se langt efter at opleve den unge Dinesen på landets lokale scener igen, da 2018 ”kun” bød på 2 stort anlagte arena shows i hhv. Jylland og København.

Men i foråret 2019 er ventetiden ovre, da Jacob og hans band igen er at finde ude på spillestederne. Her får det hungrende publikum endnu engang mulighed for at opleve den karismatiske sanger i lidt mere intime rammer. Samtidig får de lov til at høre nye sange fra hans kommende album – foruden selvfølgelig alle de velkendte ny-klassikere fra succespladen Brace Against the Storm.

https://www.facebook.com/JacobDinesenBand/

 

Medier
Anmeldelser