Beta

Fredag 4. oktober

JJ Paulo “BUJORAM” EP-release

Support:

Golden Lake Records
Om koncerten

Den talentfulde dansk/tanzanianske sanger og producer udgiver den nye EP, “BUJORAM”, og inviterer til sin allerførste headlinerkoncert d. 4. oktober.

Med sine varme afrikanske grooves blandet med iskolde trap-beats lægger unge JJ Paulo en helt ny lyd som verden har ventet på! EP’ens navn “BUJORAM” kommer af JJ Paulos fødenavn Joram blandet med fødebyen Bujora i Tanzania. I 2019 har live-kalenderen har været fuld med en vellykket forårstour som support for Wafande samt festivaljobs i hele Skandinavien. Til oktober holder JJ Paulo så sin første headlinerkoncert, når han spiller på Beta!

https://www.facebook.com/JJPaulofficial/

Medier

Support:

Golden Lake Records

Om koncerten

Support på aftenen leveres af 23Hundred & SAINT. De er begge en del af musikkollektivet Golden Lake Records, der blev startet i vinteren 2017. Kollektivet har 4 artister og 3 producere.

https://www.facebook.com/goldenlakerecords/

23Hundred
23Hundred er en upcoming kunstner i det danske undergrundsmiljø, der hiver folk med i rejsen om usagte og tabubelagte følelser og tanker hos unge. Sammen med produceren Amma Raastoff svæver hun gennem alternativ R’n’B og triphop. 23Hundred kommer fra Amager, og navnet 23Hundred blev netop valgt, da det ikke kunne lyde som nogen bestemt genre.

SAINT
Duoen består af produceren Bootybaybruiser & rapper/sanger CarlloYABOY. Sammen indkapsler og inkorporerer de alt lige fra rock til pop, trap til R’n’B, og skaber deres eget udtryk, som de begge står inde for. CarlloYABOY (f. Carllo Yeboah) er opvokset på Nørrebro og har rødder i Ghana. Hans nuancerede stemme og stemmeføring er en unik blanding, der både er velegnet til at spytte bars og synge falset. Sammen med Bootybaybruiser (f. Hans Zamroud), som producerer tunge beats med en svævende atmosfære, laver de musik, hvor de tager inspiration fra nutidige kunstnere blandt andet: Lil Uzi Vert, Bryson Tiller, Roy Woods, Travis Scott etc. Udover deres elektroniske musik har de begge spillet på akustiske instrumenter fra barnsben.

Medier