Beta

Torsdag 27. april

John Smith (UK)

Support:

Bellhound Choir
Om koncerten

Det drejer sig om kærligheden til den akustiske guitar, når folk-musikeren John Smith spiller. Hans nærmest rumlende fingerstil, hans brug af slide, hans alternative guitarstemninger (nogle gange imens han spiller) og percussive teknikker, har i den grad sat guitarspillet og folken fri  – men det bør man jo også gøre med dem, eller det, man elsker.

John Smith stammer fra Devon i England, og han har turneret intensivt i Europa og Amerika, både som solist og med kunstnere såsom Iron and Wine, James Yorkston, John Martyn, David Gray, Jools Holland, Gil Scott-Heron og Lisa Hannigan (hvis plader han også optræder på). Efter John Martyns død, bidrog Smith til et hyldestalbum side om side med  Bombay Bicycle Club, Paolo Nutini, Snow Patrol, Phil Collins og Beth Orton.

Smith har udgivet fire album, alle sammen uden at være på et pladeselskab. Det drejer sig om at være fri til at følge musikken, og i 2017 udgiver han et nyt, og så vi må se, hvor det bringer ham og os hen.

http://www.johnsmithjohnsmith.com/

Medier
Anmeldelser

Support:

Bellhound Choir

Om koncerten

BELLHOUND CHOIR er lyden af dér, hvor det startede og dér, hvor det stadig er. BELLHOUND CHOIR er moderne blues, en folkemusik, der med en evig stemme besynger såvel sjælens kvaler som dets håb, og derfor er lige så ny og aktuel nu som, den altid har været. BELLHOUND CHOIR er lig med sangskriver, sanger og guitarist Christian Hede Madsen. Madsen er først og fremmest velkendt for sin musik, dels i sit tidligere band Pet The Preacher, og nu med soloprojektet BELLHOUND CHOIR, der sidste år udgav debutpladen “Imagine The Crackle” via Bad Afro Records. Udover at være musiker er Madsen en mand af mange andre talenter – en kunstner, der konstant søger efter nye udtryksformer. Han eksperimenterer med film, interaktive medier og ikke mindst det litterære, som har en central plads i både hans musik og videre endnu. Madsen har netop udgivet sin debutroman “Mørkeræd”, som er endnu en brik i hans beskrivelse af menneskets eksistentielle grundvilkår.

Disse grundvilkår beskrives ligeledes på BELLHOUND CHOIRs andet album ‘Worried Kid’ der udkommer 28. april. Otte sange om at være indhyllet i mørke, med skyggerne hængende i hælene, på vej mod noget bedre. Et album, der kredser om den evige kamp det er at være til og om at bevare det naive håb. “Worried Kid” er produceret af Kellermensch-frontmanden Sebastian Wolff, som udover at producere også synger med på en duet på pladen. ‘Worried Kid’ udkommer på

www.facebook.com/bellhoundchoir

Medier
Anmeldelser