Beta

Fredag 10. marts

Johnny Cash Memorial Show

Om koncerten

Hvornår har du sidst været til koncert med Johnny Cash?

Mange nåede desværre ikke at opleve Johnny Cash inden hans død i 2003.
Endnu færre mennesker oplevede ham i 1950 og 60’erne hvor myten om ”manden i sort” blev skabt. Johnny Horsepower inviterer dig til netop denne særlige oplevelse.

Johnny Horsepower er de eneste i kongeriget der dedikeret KUN fortolker Johnny Cash. Udgangspunktet er sounden og instrumenteringen fra 1955 da Johnny Cash & The Tennessee Two slog igennem.

Trioen er ikke blot kendt for deres indlevende sceneoptræden og intense stemning men også for deres gengivelse af den lyd der kendertegner Johnny Cash. Dette har ikke kun gjort dem efterspurgte i Danmark men også i resten af Europa – hvor de bl.a. turnerer flittigt i Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Belgien, Schweiz, Italien og Spanien.

Johnny Horsepower har som det eneste Johnny Cash Cover i Europa spillet Shows med Johnny Cash’ ENESTE Trommeslager WS ”Fluke” Holland(1960-2000).
WS Holland er kendt som ” The Father Of Drums” og var inden sin tid med Johnny Cash Trommeslager for Carl Perkins

I Februar 2016 inspillede Johnny Horsepower med WS Holland i netop det legendariske Sun Studio i Memphis. Et par dage senere fejrede trioen også Johnny Cash’ fødseldag på Johnny Cash Museet i Nashville sammen med Johnny Cash’ nære familie ved et lukket arrangement.

Trioen har ved flere lejligheder arbejdet sammen med Jørgen de Mylius og Tamra Rosanes, og har udgivet Fire albums og er for nuværende signet på Spanske El Toro Records.

Medier